Purificatoare apa ceramice CERAZURA LINE instalate Jud. Iasi

Purificatoarele de apa ceramice, incorporeaza unul sau mai multe filtre, dar obligatoriu unul din aceste cartuse este ceramic. Cartusul ceramic ce echipeaza filtrele noastre este de provenienta Anglia, si este certificat NSF. Cartusul este compus din ceramica la exterior cu un grad de filtrare de 0.5 microni absolut si miez din carbune activat (pentru declorinare) combinat cu zeolit pentru filtrarea metalului greu. Cartusul este impregnat cu argint pentru efect bacteriostatic.

Sistemele noastre sunt compune din trei carcase care incorporeaza trei cartuse filtrante, printre care si cel ceramic, mentionat mai sus. Filtrarea prin mai multe straturi si diferite tehnologii, este mult mai eficienta si necesita o mentenanta mai mica, deoarece apa ajunge deja filtrata la un anumit grad, cand aceasta intra in carcasa cu cartusul ceramic.

Purificatorul contine in kitul de instalare o baterie pentru consumul de apa, ce se instaleaza pe chiuveta sau blat (necesita o gaura de 12 mm), o piesa cu trei cai pentru alimentarea filtrului si furtun flexibil de presiune cu diametrul de 6 mm. Evident, sistemul de filtrare contine si cartusele filtrante.

Mai jos puteti vedea purificatoare CERAZURA LINE 9MF – AZURA FILTERS instalate in Jud. Iasi.

Instalat in orasul Iasi de catre d-nul Manea

Concluzia  d-nului Manea despre filtrul ceramic achizitionat:

Buna ziua,

Am achizitionat acum cateva luni un filtru de apa. Acum am gasit printre facturi si foaia prin care eram rugat sa trimit cateva poze. Le-am atasat la mail.

Filtrul este exceptional. L-am montat usor. Apa e foarte buna. Chiar daca a costat ceva, macar nu mai trebuie sa car apa cu bidoanele de la supermarket.

In concluzie sunt multumit de achizitie.

Marius Manea

Va multumim d-nul Manea pentru review-ul dvs. si pentru faptul ca ne-ati dat acceptul sa-l postam pe website-ul nostru.

In cazul in care ai achizitionat si instalat un aparat purificator CERAZURA LINE 9MF, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!!