LABORATOARE ANALIZA APA BACAU

Sectiune dedicata laboratoarelor de analiza a apei din Bacau.

Orice laborator de analiza pentru apa din Bacau poate fi prezent cu date de contact pe pagina curenta. Trebuie doar sa ne solicitati acest lucru prin email: contact@azura.ro cu toate informatiile de contactare. Acest lucru este gratuit si nu implica din partea dvs. niciun cost.

*LABROM

Adresa: Str. Liliacului, Hemeius, Bacau
Tel: + 40 234 211 877 Fax: + 40 372 876 712
E-mail: office@labrom.ro
http://www.labrom.ro/

Competente: LABROM BACAU efectueaza analizarea oricarui tip de apa uzata sau reziduala, menajera si industriala, oricat de specifica, pentru orice tip de compusi organici, minerali, complecsi metalici proveniti din operatii de galvanizare, emulsii de prelucrare cu continut de aditivi organo-metalici, detergenti etc.

Click pe urmatorul link pentru a afla: LISTA CU ANALIZELE DE APA NECESARE IN SCOP DE POTABILIZARE

NOTA: Nu ne putem asuma exactitatea datelor. Aceste informatii au fost colectate de catre echipa azura.ro din date publice de pe internet. In cazul in care observati informatii eronate, va rugam sa ne aduceti la cunostina si vom corecta ceea ce este gresit.

PS: firma noastra NU ofera servicii de analiza a apei DAR ofera servicii gratuite de interpretare a buletinului si analiza, pe baza caruia puteti primi si o propunere tehnico-comerciala pentru purificatoarele de apa necesare. Daca doriti acest lucru, ne puteti trimite buletinul de analiza catre email-ul: contact@azura.ro

Click aici pentru pagina principala a magazinului nostru.

Imaginea a fost preluata de pe: freepik.com

6 thoughts on “LABORATOARE ANALIZA APA BACAU

  • Consilier tehnico-comercial says:

   Buna ziua,

   Va rugam sa intrebati direct laboratorul. Noi nu suntem laborator pentru analize de apa. Noi doar v-am pus la dispozitie datele de contact pentru laborator.

   Va dorim Sarbatori cu bine!

   Echipa azura.ro

 1. Ionita Corneliu says:

  Agentii economici care se ocupa de dezinsectia fantanilor in mediul rural, ce autoriztii trebuie sa detina pentru functionare legala?

 2. Ana Colesnicenco says:

  Buna ziua !
  Sunt Ana Colesnicenco din Bacau , locuiesc la casa si doresc sa fac analiza apei din fintina proprie. La cine trebuie sa ma adesez si in ce conditii poate fi efectuata analiza ?
  Multumesc ! astept raspuns

  • Consilier tehnico-comercial says:

   Buna ziua!

   Noi nu ne ocupam au analiza in apei ci cu interpretarea acesteia si oferirea de solutii tehnice pentru ca apa sa ajunga in parametri potabili sau in parametri solicitati de catre beneficiar.

   Pentru analize de apa in zona dvs, va oferim mai jos doua link-uri dar ar fi bine ca inainte de a ajunge la aceste firme, sa solicitati informatii telefonice sau prin email, pentru a va asigura ca efectueaza analizele solicitate de dvs, orar de functionare, conditii de livrare proba de apa si de prelevare. Noi nu putem garanta nimic despre serviciile firmelor respective, este doar o indrumare din partea noastra.

   Gasiti mai jos link-urile promise:

   https://infoapa.ro/laboratoare-analiza-apa/labrom-srl/

   https://infoapa.ro/laboratoare-analiza-apa/laborvet-serv-srl/

   Apreciem daca veniti cu un feedback in care sa ne spuneti, unde ati putut sa efectuati analiza apei, in ce conditii si cat de repede ati rezolvat.

   Cu respect,
   Echipa azura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *