LABORATOARE ANALIZA APA JUDETUL DOLJ

Sectiune dedicata laboratoarelor de analiza a apei din Judetul Dolj.

Orice laborator de analiza pentru apa din Jud. Dolj poate fi prezent cu date de contact pe pagina curenta. Trebuie doar sa ne solicitati acest lucru prin email: contact@azura.ro cu toate informatiile de contactare. Acest lucru este gratuit si nu implica din partea dvs. niciun cost.

*Compania de Apa Oltenia
Adresa: Str. Brestei, Nr. 133, Cp. 200177, Craiova, jud. Dolj
Telefon:0251.422.119,
Fax:0251.422.263
E-mail: relatiipublicecao@apaoltenia.ro

*DSP Dolj – Directia de Sanatate Publica Dolj

Adresa: Str.Tabaci nr. 1 cod postal 200642, Date de contact ale instituţiei :
Str.Tabaci nr. 1 cod postal 200642, CRAIOVA
Program funcţionare
Luni, Marţi, Miercuri, Joi: 8;00 – 16;30
Vineri : 800 – 1400
Telefon : 0251-310067
Fax : 0251-310071
e-mail : dspdolj17@gmail.com

Click pe urmatorul link pentru a afla: LISTA CU ANALIZELE DE APA NECESARE IN SCOP DE POTABILIZARE

NOTA: Nu ne putem asuma exactitatea datelor. Aceste informatii au fost colectate de catre echipa azura.ro din date publice de pe internet. In cazul in care observati informatii eronate, va rugam sa ne aduceti la cunostina si vom corecta ceea ce este gresit.

PS: firma noastra NU ofera servicii de analiza a apei DAR ofera servicii gratuite de interpretare a buletinului si analiza, pe baza caruia puteti primi si o propunere tehnico-comerciala pentru purificatoarele de apa necesare. Daca doriti acest lucru, ne puteti trimite buletinul de analiza catre email-ul: contact@azura.ro

Click aici pentru pagina principala a magazinului nostru.

Imaginea a fost preluata de pe: freepik.com

4 thoughts on “LABORATOARE ANALIZA APA JUDETUL DOLJ

 1. Brenciu Floarea says:

  Bună ziua doresc să fac o analiză a apei din fântână proprie, cum procedez?Îmi trebuie un recipient steril sau o sticlă de plastic.si cât costă această analiză.

  • Consilier tehnico-comercial says:

   Buna ziua,

   Noi suntem firma de tratare si filtrare a apei. Nu avem laborator pentru analiza apei. Dar va putem indruma catre un site web unde puteti gasi mai multe laboratoare pentru apa, de unde puteti selecta. Gasiti aici website-ul : https://infoapa.ro/

   Daca doriti si efectuarea analizei microbiologile, atunci va este necesar recipient steril. In mod normal, primiti procedura de recoltare a probei, de la laboratorul de apa cu care doriti sa lucrati.

   Preturile difera in functie de laborator dar si in functie de numarul parametrilor analizati. Asa ca cel mai bine este ca tariful sa vi-l comunice laboratorul de apa.

   Cu stima,
   Echipa azura.ro

  • Consilier tehnico-comercial says:

   Buna ziua,

   Pe pagina unde ati scris acest comentariu, gasiti atat telefoane cat si adrese. Deci, aveti toate informatiile necesare pentru a apela una din cele doua companii. Cu privire la recipientul necesar pentru proba de apa, tot la dumnealor trebuie sa intrebati. Laboratoarele ce se ocupa cu analiza apei au reguli diferite in acest sens, deci nu va putem spune noi acest lucru. Noi punem doar la dispozitie aceste informatii pe web site-ul nostru, dar nu ne ocupam noi de aceste servicii. Va dorim o zi excelenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *