LABORATOARE ANALIZA APA RAMNICU VALCEA

Sectiune dedicata laboratoarelor de analiza a apei din Ramnicu Valcea.

Orice laborator de analiza pentru apa din Ramnicu Valcea poate fi prezent cu date de contact pe pagina curenta. Trebuie doar sa ne solicitati acest lucru prin email: contact@azura.ro cu toate informatiile de contactare. Acest lucru este gratuit si nu implica din partea dvs. niciun cost.

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Ecologie Industriala – ECOIND

Sucursala:
Rm. Valcea, strada Uzinei nr.1
Tel. 0250737543
e-mail: ecoind@vl.ro
http://www.incdecoind.ro/

Click pe urmatorul link pentru a afla: LISTA CU ANALIZELE DE APA NECESARE IN SCOP DE POTABILIZARE

Competente in domeniul analizei apei: apa potabila, apa uzata, apa minerala, apa tehnologica, apa de suprafata, apa de foraj.

NOTA: Nu ne putem asuma exactitatea datelor. Aceste informatii au fost colectate de catre echipa azura.ro din date publice de pe internet. In cazul in care observati informatii eronate, va rugam sa ne aduceti la cunostina si vom corecta ceea ce este gresit.

PS: firma noastra NU ofera servicii de analiza a apei DAR ofera servicii gratuite de interpretare a buletinului si analiza, pe baza caruia puteti primi si o propunere tehnico-comerciala pentru purificatoarele de apa necesare. Daca doriti acest lucru, ne puteti trimite buletinul de analiza catre email-ul: contact@azura.ro

Click aici pentru pagina principala a magazinului nostru.

Imaginea a fost preluata de pe: freepik.com

7 thoughts on “LABORATOARE ANALIZA APA RAMNICU VALCEA

  • Consilier tehnico-comercial says:

   Buna ziua,

   Fiecare regie de apa pune la dispozitie prin website-ul propriu, analize de apa. Tot ce trebuie sa faceti este sa le cautati si sa le interpretati (nu este greu). Daca vreti ajutorul nostru, ne trimiteti buletinul de analiza a apei si il interpretam noi pentru dvs.

   Cu stima,
   Echipa azura.ro

  • Consilier tehnico-comercial says:

   Buna ziua,

   Va multumim comentariu dar noi nu suntem laborator de apa, noi suntem firma pentru tratarea si filtrarea apei. Va sugeram sa accesati website-ul https://infoapa.ro/, unde veti gasi un catalog online cu laboratoarele de apa din toata tara. Acolo aveti inclusiv datele de contact pentru aceste laboratoare de apa.

   Cu stima,
   Echipa Azura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *