LABORATOARE ANALIZA APA TARGOVISTE

Sectiune dedicata laboratoarelor de analiza a apei din Targoviste.

Orice laborator de analiza pentru apa din Targosviste poate fi prezent cu date de contact pe pagina curenta. Trebuie doar sa ne solicitati acest lucru prin email: contact@azura.ro cu toate informatiile de contactare. Acest lucru este gratuit si nu implica din partea dvs. niciun cost.

*DSP – DIRECŢIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ DÂMBOVIŢA

Adresa: Strada Tudor Vladimirescu nr.15-19
Targoviste, judet Dambovita, cod 130095
Telefone:
0245 613 604 – secretariat/centrala
245 613 566 – centrala
Email:dspdambovita@dsp.romwest.ro

Click pe urmatorul link pentru a afla: LISTA CU ANALIZELE DE APA NECESARE IN SCOP DE POTABILIZARE

NOTA: Nu ne putem asuma exactitatea datelor. Aceste informatii au fost colectate de catre echipa azura.ro din date publice de pe internet. In cazul in care observati informatii eronate, va rugam sa ne aduceti la cunostina si vom corecta ceea ce este gresit.

PS: firma noastra NU ofera servicii de analiza a apei DAR ofera servicii gratuite de interpretare a buletinului si analiza, pe baza caruia puteti primi si o propunere tehnico-comerciala pentru purificatoarele de apa necesare. Daca doriti acest lucru, ne puteti trimite buletinul de analiza catre email-ul: contact@azura.ro

Click aici pentru pagina principala a magazinului nostru.

Imaginea a fost preluata de pe: freepik.com

2 thoughts on “LABORATOARE ANALIZA APA TARGOVISTE

  1. Sorin Grama says:

    Buna ziua, recent am cumparat o casa in zona Bezdead, Dambovita, si vreau sa fac o analiza a apei din fantana. Imi puteti cam care sunt tarifele pentru o astfel de analiza si imi puteti recomanda laboratoare care fac astfel de analize in Pucioasa si/sau Targoviste? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
    O zi buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *