LABORATOARE ANALIZA APA TIMISOARA

Sectiune dedicata laboratoarelor de analiza a apei din Timisoara.

Orice laborator de analiza pentru apa din Timisoara poate fi prezent cu date de contact pe pagina curenta. Trebuie doar sa ne solicitati acest lucru prin email: contact@azura.ro cu toate informatiile de contactare. Acest lucru este gratuit si nu implica din partea dvs. niciun cost.

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Ecologie Industriala – ECOIND

Sucursala:
Timisoara, Piata Regina Maria nr. 1, et.2
Tel: 0256 220369
e-mail ecoind.tm@gmail.com
http://www.incdecoind.ro/

Competente in domeniul analizei apei: apa potabila, apa uzata, apa minerala, apa tehnologica, apa de suprafata, apa de foraj.

Click pe urmatorul link pentru a afla: LISTA CU ANALIZELE DE APA NECESARE IN SCOP DE POTABILIZARE

NOTA: Nu ne putem asuma exactitatea datelor. Aceste informatii au fost colectate de catre echipa noastra din date publice de pe internet. In cazul in care observati informatii eronate, va rugam sa ne aduceti la cunostina si vom corecta ceea ce este gresit.

Pentru produse si magazin online, click aici: Home

PS: firma noastra NU ofera servicii de analiza a apei DAR ofera servicii gratuite de interpretare a buletinului si analiza, pe baza caruia puteti primi si o propunere tehnico-comerciala pentru purificatoarele de apa necesare. Daca doriti acest lucru, ne puteti trimite buletinul de analiza catre email-ul: contact@azura.ro

Click aici pentru pagina principala a magazinului nostru.

Imaginea a fost preluata de pe: freepik.com

8 thoughts on “LABORATOARE ANALIZA APA TIMISOARA

 1. Florina Mihai says:

  Buna ziua,

  Doresc sa fac o analiza a apei dintr-un foraj la 100 m. Si inca o analiza pentru apa din acelasi foraj, dar care trece printr-un filtru. Imi puteti spune va rog un pret?

  • Consilier tehnico-comercial says:

   Buna seara!

   Asa cum am mentionat si pe pagina unde dvs ne-ati lasat acest mesaj, noi nu oferim servicii analize pentru apa. Va putem ajuta cu interpretarea rezultatelor daca doriti, dar dupa ce dvs aveti buletinul de analiza ale apei.

   Numai bine!

   Echipa azura.ro

  • Consilier tehnico-comercial says:

   Buna ziua,

   V-am raspuns un pic mai devreme. Acest serviciu si consiliere este gratuit pentru utilizatorii website-ului nostru. Tinand cont ca este gratuit, raspundem in limita timpului pe care il avem. Dvs. ati scris primul mesaj in data de 05.09.2018, orele 21.37. Cateva minute mai tarziu (21.42) ne intrebati de ce nu va raspunde nimeni. Raspunsul este simplu, nimeni la acea ora nu lucra, in plus putem raspunde doar in limita timpului nostru.

   Va dorim zi excelenta!

 2. Jessica says:

  Bună seara,
  m-am mutat de curgând într-o zona din Lugoj unde practic apa nu este potabilă, în 2018 ptr care evident ești obligat sa plătești facturile altfel riști sa ți se opreasca furnizarea și nu poți sa folosești nici măcar wc-ul.

  Unde aș putea să solicit o analiza a acestei ape în Jud. Timiș, mulțumesc.

 3. Gramescu Camelia says:

  Buna ziua,am cumparat o casa de la o familie plecata de aproape 4 ani din tara,ei foloseau apa de la fantana forata in curte la 9 m.Vreau sa verific daca apa este potabila.Va rog daca imi puteti zice cat ne-ar costa analiza apei,fiindca am copii si nu vreau sa ma risc ca apa sa nu fie buna.Multumesc frumos.

  • Consilier tehnico-comercial says:

   Buna ziua,

   Noi nu efectuam analize de apa dar va putem indruma. Va puteti astepta la in tarif intre (320 lei si 450 lei nivel de tarif pentru 2018) pentru o analiza de apa cu mai multi parametri fizico-chimici si microbiologici. Pentru selectarea unui laborator de apa, va sugeram sa accesati website-ul infoapa.ro care este de fapt un catalog online cu toate laboratoarele de analiza a apei din Romania. Ulterior daca aveti nevoie de consultanta in filtrarea si tratarea apei + echipamente, puteti apela la noi. Va dorim zi frumoasa!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!!