LABORATOARE ANALIZA APA TURDA

Sectiune dedicata laboratoarelor de analiza a apei din Turda.

Orice laborator de analiza pentru apa din Turda poate fi prezent cu date de contact pe pagina curenta. Trebuie doar sa ne solicitati acest lucru prin email: contact@azura.ro cu toate informatiile de contactare. Acest lucru este gratuit si nu implica din partea dvs. niciun cost.

*Compania de Apa Aries Turda (CAA)

Adresa Turda
str. Axente Sever, nr. 2, Turda, Cluj, 401078
Telefon Turda:
0264 311 770
Telefon Câmpia Turzii:
0264 366 305
Email:
office@caaries.ro
Web: http://caaries.ro/ 

Click pe urmatorul link pentru a afla: LISTA CU ANALIZELE DE APA NECESARE IN SCOP DE POTABILIZARE

NOTA: Nu ne putem asuma exactitatea datelor. Aceste informatii au fost colectate de catre echipa azura.ro din date publice de pe internet. In cazul in care observati informatii eronate, va rugam sa ne aduceti la cunostina si vom corecta ceea ce este gresit.

PS: firma noastra NU ofera servicii de analiza a apei DAR ofera servicii gratuite de interpretare a buletinului si analiza, pe baza caruia puteti primi si o propunere tehnico-comerciala pentru purificatoarele de apa necesare. Daca doriti acest lucru, ne puteti trimite buletinul de analiza catre email-ul: contact@azura.ro

Click aici pentru pagina principala a magazinului nostru.

Imaginea a fost preluata de pe: freepik.com

2 thoughts on “LABORATOARE ANALIZA APA TURDA

 1. Vincze Ioan says:

  Bună ziua, am o grădină în cartier primăveri Turda aș dori sa fac o analiza a apei sa vad dacă este potabilă oare cât ma costa? Va mulțumesc.

  • Consilier tehnico-comercial says:

   Buna ziua,

   Nu stim cat ar costa analiza de apa in zona dvs. In Bucuresti, o analiza de apa variaza intre 320 lei – 450 lei. Va recomand sa intrati pe website-ul https://infoapa.ro/, cel mai complet catalog online cu laboratoare de apa si firme de foraje. In cadrul website-ului infoapa.ro, aveti posibilitatea sa cautati un laborator de apa in zona dvs.

   Cu stima,
   Echipa azura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *