Valoarea maxima admisa a sodiului in apa este de 200 mg/l.
Se intampla in multe cazuri ca prin dedurizarea apei cu statie de dedurizare clasica, sodiul din apa sa creasca si sa depaseasca limita maxima admisa stabilita de lege. In acest caz, sodiul trebuie redus si adus in limita de potabilizare.
Sodiul din apa poate fi filtrat/redus prin: osmoza inversa. Darsi distilarea indeparteaza sodiul din apa.
Cea mai utilizata tehnologie este reverse osmosis, datorita productiei mult mai mari a apei fara sodiu, intr-un timp mai scurt.
Daca ai instalata o statie de dedurizare si doresti sa consumati aceasta apa, este indicat sa verifici printr-o analiza a apei, daca concentratia de sodiu, depaseste 200 mg/l. In acest caz, este indicat sa-ti instalezi la bucatarie sau la alt punct de consum, un purificator cu osmoza inversa.
Poti alege dintre purificatoarele noastre prezente pe site sau ne poti consulta cu privire la sistemul de filtrare necesar pentru tine.
Aici gasesti categoria: purificatoare cu osmoza inversa
Mai jos poti gasi cateva din cele mai performante sisteme de filtrare cu osmoza inversa:
REVERSE OSMOSIS WATER FILTER OSMOAZURA ULTRA SMART RO100 - HYDROGENATED ALKALINE WATER
REVERSE OSMOSIS WATER FILTER OSMOAZURA BMB-20 PRO TWIST - HYDROGENATED ALKALINE WATER