Cum filtram sodiul din apa?

Valoarea maxima admisa a sodiului in apa este de 200 mg/l. Se intampla in multe cazuri ca prin dedurizarea apei cu statie de dedurizare clasica, sodiul din apa sa creasca si sa depaseasca limita maxima admisa stabilita de lege. In acest caz, sodiul trebuie redus si adus in limita de potabilizare.

Sodiul din apa poate fi filtrat/redus prin: osmoza inversa. Dar distilarea indeparteaza sodiul din apa.

Cea mai utilizata tehnologie este osmoza inversa, datorita productiei mult mai mari a apei fara sodiu, intr-un timp mai scurt.

Daca aveti instalata o statie de dedurizare si doriti sa consumati aceasta apa, este indicat sa verificati printr-o analiza a apei, daca concentratia de sodiu, depaseste 200 mg/l. In acest caz, este indicat sa va instalati la bucatarie sau la alt punct de consum, un purificator cu osmoza inversa.

Puteti alege din purificatoarele noastre prezente pe site sau ne puteti consulta cu privire la sistemul de filtrare necesar dumneavoastra.

Aici gasiti categoria cu: purificatoare cu osmoza inversa

Mai jos puteti gasi cateva din cele mai performante sisteme de filtrare cu osmoza inversa:

PURIFICATOR APA OSMOAZURA BMB-20 PRO TWIST – PH ALCALIN – ORP NEGATIV

PURIFICATOR APA OSMOAZURA 15 TRATAMENTE RO75PREM6 CU OSMOZA INVERSA, pH 8

PURIFICATOR APA OSMOAZURA 15 TRATAMENTE RO75REM6 CU OSMOZA INVERSA, pH 8

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!!