Cum filtram sodiul din apa?

Valoarea maxima admisa a sodiului in apa este de 200 mg/l.

Se intampla in multe cazuri ca prin dedurizarea apei cu statie de dedurizare clasica, sodiul din apa sa creasca si sa depaseasca limita maxima admisa stabilita de lege. In acest caz, sodiul trebuie redus si adus in limita de potabilizare.

Sodiul din apa poate fi filtrat/redus prin: osmoza inversa. Darsi distilarea indeparteaza sodiul din apa.

Cea mai utilizata tehnologie este osmoza inversa, datorita productiei mult mai mari a apei fara sodiu, intr-un timp mai scurt.

Daca ai instalata o statie de dedurizare si doresti sa consumati aceasta apa, este indicat sa verifici printr-o analiza a apei, daca concentratia de sodiu, depaseste 200 mg/l. In acest caz, este indicat sa-ti instalezi la bucatarie sau la alt punct de consum, un purificator cu osmoza inversa.

Poti alege dintre purificatoarele noastre prezente pe site sau ne poti consulta cu privire la sistemul de filtrare necesar pentru tine.

Aici gasesti categoria: purificatoare cu osmoza inversa

Mai jos poti gasi cateva din cele mai performante sisteme de filtrare cu osmoza inversa:

FILTRU APA CU OSMOZA INVERSA OSMOAZURA ULTRA SMART RO100 – APA ALCALINA HIDROGENATA

FILTRU APA CU OSMOZA INVERSA OSMOAZURA BMB-20 PRO TWIST – PH ALCALIN – ORP NEGATIV

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *