ScalewatcherScalewatcher

Scalewatcher este producatorul nr. 1 la nivel mondial in sisteme anticalcar, pentru conditionarea apei.

Sunt mai bine de 27 de ani de cand a fost creat primul echipament Scalewatcher. Experienta companiei, face ca echipamentele sale sa fie cele mai solicitate la nivel mondial. Orice echipament anticalcar prezent pe piata a fost influentat ca si tehnologie de catre Scalewatcher.

Oricine doreste un echipament original si fiabil, alege Scalewatcher.

Incepand din 1988 Grupul Scalewatcher a imbunatatit echipamentele, ajungand sa poata trata apa in conducte de 3 m diametru (120″).

US Patent No 5,074,998 – Canadian Patent No 1337060- European Patent No. 0357102

Producator: http://www.scalewatcher.com/us/

Scalewatcher este un sistem anticalcar prietenos cu mediul inconjurator, care nu modifica compozitia chimica a apei.

Depunerile de calcar se dizolva si petele albe se vor sterge cu usurina, fara folosirea chimicalelor agresive.

Problemele aparute din cauza apei dure sunt cauzate prin dizolvarea ionilor minerali in apa, care apoi adera la diferite suprafete ( elementi de incalzire, sisteme sanitare, faianta si gresie etc).

Dedurizatoarele traditionale ajuta la prevenirea acestor probleme, dar necesita  mentenanta si schimb (provizii) regulate de sare, punand de asemenea,  in pericol potabilitatea apei.

Depunerile de calcar afecteaza nu doar aparatura si sistemele de uz casnic, dar si pe cele de uz comercial si industrial (hoteluri, restaurante, cabinete stomatologice, saloane de infrumusetare s.a.), acestea putand beneficia de asemenea de eficacitatea sistemului Scalewatcher.

Sistem patentat in toate tarile importante.


Produse ale producatorului Scalewatcher