Cum functioneaza Aqua Smarter?

aquasmarter

Apa sigura fara clor, furnizata de capsula AquaSmarter. Cinci elemente sanatoase (carbon, paladiu, cupru, zinc, argint) va ofera o apa perfecta, fara subproduse periculoase, o piele moale si fara ochi iritati. Un rezultat uimitor cu o ionizare limitata de minerale. AquaSmarter va funcționa continuu timp de 12 luni in contact cu apa.

Activitatea celor cinci minerale:

  • Cupru: elimina si previne cresterea algelor si bacteriilor;
  • Argint: elimina virusii;
  • Zinc: controlează nivelul de cupru;
  • Carbon: previne oxidarea cuprului CuO2;
  • Paladiu: catalizator (potentare).

Cea mai usoara, mai sigura si mai sanatoasa alternativa la utilizarea substantelor chimice. Cum functioneaza sistemul AquaSmarter… Cantitati masurate cu precizie de argint pur; Cupru; Zincul, paladiul si carbonul ca catalizator sau amplificator sunt amestecate impreuna, extrudate in cabluri subtiri si infasurate pentru a crea un proces electro-galvanic.

Cea mai usoara, mai sigura si mai sanatoasa alternativa la utilizarea substantelor chimice. Cand capsula ionizanta AquaSmarter este scufundata in apa, mineralele incep sa se deterioreze lent pentru a produce „ionizare” sau particule subatomice incarcate pozitiv. Acesti ioni incarcati pozitiv care, dupa o perioada de doua saptamani, patrund complet in piscina si cauta sa tina sub control 100%, toate tipurile de alge, bacterii si virusi.

Datorita designului si deschiderii in capsula, apa curge intr-o bobina prin capsula. Apa scoate un sunet deosebit datorită designului si bobinei. Debitul maxim este de 200 l/ora in capsula. Sunetul special slabeste membrana virusurilor.

pH recomandat in functie de aplicatie, pentru eficienta maxima: sisteme deschise, pH 6,8 – 8,5; Sisteme inchise pH 7 – 7,6; Piscine pH 7 – 7,6; Spa : 7,4 – 7,8.

Aplicatii posibile: piscine si Spa-uri; barci si rulote; imbuteliere apa etc.; hoteluri, spitale.. indepărtarea algelor din iazuri cu pești, acvarii, fantani etc.

Produse ale producatorului AquaSmarter