Biocera – filtre certificate NSF pentru apa alcalina hidrogenata si antioxidanta.


Biocera
Incepand cu anul 1994, Biocera a dezvoltat produse ecologice, precum bilele bioceramice: antibacteriene, photocatalitice,  generatoare de raze infrarosii.

Modelul Biocera A.A (pe care il comercializam si noi pe azura.ro) este un produs pentru imbunatatirea sanatatii si este probabil cel mai bine vandut dintre produsele companiei Biocera.

In zilele noastre o multime de poluanti se gasesc in apa, din cauza plasticului dar si din cauza agriculturii chimicalizate. Acesti contaminanti se pot filtra prin diferite metode, iar cea mai cunoscuta si poate cea mai utilizata este tehnologia cu osmoza inversa. Problema este ca osmoza inversa elimina inlcusiv mineralele din apa, iar pH-ul scade sub 7 unitati, ceea ce inseamna a apa este acida. Aici intervine Biocera, pentru ca prin mediile filtrante continute de un astfel de filtru, apa este imbogatita cu minerale, pH-ul devine alcalin, hidrogenul creste in apa, ORP-ul devine negativ, apa este imbogatita cu raze infrarosii. Toate aceste proprietari noi ale apei, detoxifica organismul si ii ofera vitalitate prin eliminarea radicalilor liberi.

Prin utilizarea unui filtru Biocera, totul se intampla ca in natura, dupa exemplul de mai jos:

Filtrele Biocera functioneaza exact ca in natura.

Certificari Biocera

NSF – este o abreviere de la National Sanitation Foundations si este o organizatie non-profit responsabila pentru inspectia produselor si certificarea acestora. Bilele ceramice Biocera sunt certificate NSF/ANSI, dupa standardul 42 pentru materialele utilizate. Biocera contine certificat NSF.

Water Quality Association a fost fondata in anul 1974 si este o asociatie  locata in Illinois, ce se ocupa cu calitatea apei in zona rezidentiala, comerciala si industriala. Biocera a primit certificat CWS de la WQA.

FDA este o abreviere de la Food and Drug Administration si este una din asociatiile federale pentru administrarea departamentului de sanatate in USA. FDA protejeaza sanatatea publica, prin asigurarea celor mai bune servicii in domeniile: veterinar, medicina, produselor medicale, alimentatiei, cosmeticelor si produselor care emit radiatii. Biocera contine certificat FDA.

ISO 9001 – ceea ce inseamna calitate cu privire la procedurile de productie si service. Biocera are implementat sistem de management ISO.

CE Mark – certificat European, ce atesta ca produsul este sigur, ca nu pune sanatatea in pericol, protectie pentru consumator. Biocera contine certificat CE.

Halal

Biocera detine certificat Halal ceea ce inseama ca produsul garanteaza cerintele legilor Islamice.

PCT/Patent

Biocera detine multe patente pentru fabricarea produselor pentru obtinerea apei potabile.

Produse ale producatorului Biocera

Promotie!
Prețul inițial a fost: 3,500.00 lei.Prețul curent este: 3,300.00 lei. TVA Inclus
Promotie!
Prețul inițial a fost: 4,500.00 lei.Prețul curent este: 4,200.00 lei. TVA Inclus