ARGONIDE NanoCeram® sunt filtre produse in SUA pentru eliminarea bacteriilor, a protozoarelor si a chisturilor.

Tehnologia ARGONIDE NanoCeram® certificata NSF 53Argonide NanoCeram filtre

Cele mai multe filtre separa mecanic particulele din apa. Acest lucru este valabil pentru majoritatea membranelor si a filtrelor. Filtrele electropozitive folosesc in principal adsorbtia, adica electro-adeziunea, ca tehnica de filtrare. Tehnologia Argonide NanoCeram® este o combinatie intre tehnica de filtrare cu fibre (mecanica) si tehnica noua de filtrare, cea electropozitiva. De-asemenea, aceasta noua tehnologie are debit mult mai mare comparativ cu vechea tehnologie.

Argonide NanoCeram® este un mediu de filtrare fibros si electropozitiv cu eficienta ridicata in indepartarea particulelor si a murdariei. Cand aceasta tehnologie este incorporata intr-un filtru plisat, debitul sau este echivalent sau mai mare comparativ cu filtrele plisate de 1 sau 2 microni.  Filtrarea absoluta pentru ARGONIDE NanoCeram® este de 0,2 microni, dar debitul pentru un filtru standard de 10″ inaltime cu diametru de 2,5″ este de 37,8 litri cu o cadere de presiune de doar 0,7 bari (debit initial si atunci cand filtrul este curat).

Argonide NanoCeram® si filtrarea bacteriilor

In general un filtru NanoCeram® are o grosime a porilor de 1 mm. Cu toate acestea, este capabil de o rata de adsorbtie a bacteriilor in proportie de 99,9999% si chiar mai mici, cum ar fi bacterie Klebsiella terrigena (0,5 microni).

Un factor semnificativ care contribuie la aceasta performanta de adsorbtie este suprafata activa imensa a filtrelor Argonide NanoCeram®. De exemplu, un filtru standard NanoCeram® de 10″ x 2,5″ are o suprafata desfasurata de 2,7 m2. Cu toate acestea, suprafata de adsorbtie pentru acelasi filtru este de 13935 m2.Argonide NanoCeram made in SUA

Cine produce filtrele Argonide NanoCeram®?

Aceste filtre sunt produse in Florida, SUA.

 

Produse ale producatorului ARGONIDE NanoCeram®