In spatele fiecarei companii, fie ca este mai mica sau mai mare, sunt oameni. Acesti oameni fac diferenta intre un serviciu sau altul. Cand spunem ca suntem multumiti sau nemultumiti de o companie sau alta, acest sentiment este generat de oamenii din acea organizatie. In opinia noastra, nu conteaza de cat timp este o companie pe piata, ci mai degraba cum se raporteaza la clientii ei si la misiunea pentru care exista. Totusi, ca un reper in timp, ne-am inceput activitatea la inceputul anului 2014.

Compania noastra

Suntem o companie cu oameni experimentati si dornici sa ofere tot ceea ce stiu pentru ca tu sa fi multumit si la randul tau sa ai dorinta naturala sa ne recomanzi cunoscutilor tai.

Scopul nostru este ca tu sa primesti cea mai buna apa. Punctul nostru forte este consultanta oferita si alegerea corecta a echipamentelor.

Echipa noastra

Ingineri si tehnicieni cu experienta de peste 10 ani fac parte din echipa noastra. Acesti oameni au fost implicati de nenumarate ori in diferite proiecte mari si mici pentru tratarea si filtrarea apei in diferite aplicatii: potabilizare, dedurizare, tratare anticalcar, eliminare bacterii, tratare apa pentru industrie, tratare apa pentru industria medicala. Toti acesti minunati oameni isi pun cunostintele in slujba ta, pentru ca tu sa primesti cea mai buna apa. Suntem in contact permanent cu ingineri din afara tarii, cu care, in diferite situatii ne consultam pentru a oferii intotdeauna cea mai buna solutie tehnica.

Informatii despre companie

Magazinul online azura.ro azura – house water este detinut de catre societatea EMIRATECH SOLUTIONS SRL

CUI: RO32726363
Reg. Com.: J40/1053/30.01.2014
Capital social: 200 lei

Adresa birou si depozit:

Birou si depozit: Blv. Energeticienilor nr. 9E, Bloc M1, Parter, Camera 1034, sect. 3, cod postal 032091, Bucuresti, Romania. In cazul in care doriti sa ne vizitati, va sugeram sa ne contactati telefonic, pentru o programare. Activitatea noastra implica tratarea apei pentru zona: rezidentiala/comerciala/industriala. Acesta este motivul pentru care nu suntem in permanenta la birou. Oferim consultanta si service pe teren, atunci cand este cazul.

Doresti sa ne contactezi?

Email: contact[at]azura.ro
Telefon: +40 726.206.505
Persoana de contact: Emanuel Toader