Livrare

Livrarea se va face prin curierat rapid – Fan Courier. Se va confirma telefonic daca un produs comandat este sau nu pe stoc. Pot exista cazuri in care un produs care figureaza in stoc sa nu fie disponibil. Comenzile primite pana in ora 15.00, de luni pana vineri, vor fi procesate in aceeasi zi, urmand ca primirea coletului de catre client sa se faca in 24-48 ore. Exceptii de la regula: lipsa stoc marfa, intarzieri ale firmei de curierat, volum mare de comenzi sau perioada de concedii.

Taxele percepute pentru livrari sunt urmatoarele:

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile ce ating sau depasesc suma de 450 lei.

Pentru comenzile cu valoarea sub 450 lei, se percepe o taxa unica de transport de doar 15 lei cu TVA inclus, indiferent de localitate (mai putin in localitatile unde Fan Courier nu are livrare, pentru astfel de cazuri se va percepe o taxa suplimentara, comunicata prin telefon). Nu vom livra pana cand nu vom avea acceptul tau. 

Receptia produselor

La receptia coletului, daca observi degradarea acestuia sau daca este desigilat, il poti returna curierului care va intocmi un proces-verbal de constatare a faptului si noi vom putea lua masurile care se impun. In astfel de cazuri, evident ca nu ai nimic de plata.

In cazul in care doresti returnarea produselor din alte motive decat cele mentionate mai sus, acest lucru este posibil si perfect legal dar plata curieratului pentru retur va fi suportata de catre client. Clientul are dreptul sa returneze produsele in maxim 14 zile calendaristice conform Ordonanța de Urgentă 34/2014. Primim retur prin orice firma de curierat rapid la adresa mentionata in pagina Contact. Suma se va inapoia de care EMIRATECH SOLUTIONS SRL in maxim 30 zile lucratoare. Nu sunt primite la retur produse deteriorate de catre client, medii filtrante si cartuse filtrante utilizate (alimentate cu apa). Suma pentru retur se va face doar prin transfer bancar sau daca nu exista aceasta posibilitate din partea clientului, prin mandat postal.