Bine ati venit in rubrica “Parerea clientilor“.

Dorim sa stim daca sistemele noastre de filtrare va multumesc si daca serviciile noastre se ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra.

Suntem o companie specializata in filtrarea si tratarea apei. Avem cunostinte profunde despre filtrare si tratarea apei. Suntem in continua miscare iar timpul este foarte scurt. De aceea va solicitam sa ne spuneti in cateva cuvinte daca:
– echipamentele noastre va multumesc si in ce masura;
– consultanta noastra v-a fost de folos;
– orice alt aspect legat de imbunatatirea serviciilor noastre

Asteptam email-urile dvs. pe adresa: contact@azura.ro. sau utilizand formularul de mai jos. Orice mesaj din partea dvs este binevenit. Scopul acestor mesaje este sa fie postate in aceasta pagina.

Va rugam sa ne spuneti daca putem utiliza numele si prenumele dvs. sau numai unul din cele doua.

Completeaza formularul pentru a trimite si parerea ta


Dl Marius Manea in data de 01.05.2019

Buna ziua,

Am achizitionat acum cateva luni un filtru de apa. Acum am gasit printre facturi si foaia prin care eram rugat sa trimit cateva poze. Le-am atasat la mail.

Filtrul este exceptional. L-am montat usor. Apa e foarte buna. Chiar daca a costat ceva, macar nu mai trebuie sa car apa cu bidoanele de la supermarket.

In concluzie sunt multumit de achizitie.

 

Feedback primit prin email pentru: FILTRU APA CERAZURA LINE 9MF – AZURA FILTERS

Dl Radu-Constanta in data de 15.04.2019

“Pentru ca locuiesc in Constanta iar apa este foarte dura, in jur de 23 grade germane, am achizitionat in urma cu doi ani de la Azura un filtru anticalcar – Scalewatcher 3 Star pentru a fi instalat in apartament , pe linia de bucatarie/centrala termica.

Dupa trei luni de functionare, efectele au inceput sa apara: lipsa depunerilor de calcar pe flotoare, la bazinele toaletelor si pe bateriile de lavoar.

In prezent, toate obiectele sanitare pot fi curatate cu mare usurinta iar petele si depunerile de calcar sunt o amintire…!

Datorita efectelor sale vizibile, dupa un an, mi-am achizitionat al doilea produs, pe care l-am instalat la a doua linie de alimentare a apartamentului-baie/masina de spalat.

Dupa verificarea periodica de doi ani la centrala termica, randamentul acesteia a ramas aproape identic….aceasta inseamna depuneri minime de calcar pe schimbatorul de caldura.

La achizitionarea primului produs, am fost putin sceptic de rezultatele sale, dar acum pot sa-l recomand cu caldura.’’

 Radu-Constanta.

Feedback primit prin email pentru: APARAT ELECTRONIC ANTICALCAR SCALEWATCHER 3 STAR

Dl Calin in data de 04.08.2015

Buna ziua,

Am cumparat de la dumneavoastra un filtru CERAZURA 7MF – AZURA FILTERS si m-am gandit sa revin cu un feedbak.

In primul rand sunt foarte multumit de calitatea apei in urma filtrarii. Deocamdata folosesc dozatorul de la combina frigorifica (SAMSUNG side-by-side). Si combina are un filtru (destul de mic si simplu) deci nu cred ca face o diferenta foarte mare.

Oricum eu nu suport a beau apa de la robinet (de la retea). Cu filtru in schimb apa este exact ca si apa plata (ca si gust) pe care o cumparam din magazine. Noi consumam acum cam ~5 litri de apa/zi. E o schimbare majora cu filtrul deoarece cu apa plata la pet trebuia sa mergem sa cumparam apa, sa o transportam (multe kg de manevrat) iar apoi sa compactam peturile sa le ducem la reciclat.

Ca si debit de apa intr-adevar este destul de mic si ma gandesc ca nici nu ar avea cum sa fie mai mare deoarece exista acele nivele de filtrare care obtureaza cantitatea de apa…Din ce am cronometrat ar fi cam 1-1.5 litri/minut la o presiune de 3.5 bari. Am un limitator de presiune pe toata casa la 3.5 bari. Presiunea de la retea este de cam 6-7 bari…

Am sa recomand produsul si altor prieteni…

Multumesc.

Calin.

Feedback primit prin email pentru: CERAZURA 7MF – AZURA FILTERS

Dl Radu Constantin in data de 11.02.2015

Multumesc pentru consiliere. Am dorit sa cumpar un ionizator, insa domnul cu care am luat legatura, mi-a sugerat sa ma interesez despre calitatea apei. Intr-adevar apa continea niste bacterii si nu s-ar fi pretat la montarea unui astfel de ionizator. Exista si astfel de companii unde se vrea sa se faca treaba profesionista si nu doar sa ia banii clientului. Multumesc!

Feedback primit pentru consiliere directa.

Dl Traian – jud Prahova

La o zi dupa instalare: “Va multumesc! Nu m-as fi descurcat fara dvs. Sfaturile dvs. au fost excelente. Ma intreaba vecinii ce am facut la apa de este asa…”

La trei luni dupa: “Totul functioneaza fara repros”

Feedback primit prin telefon pentru statia de dedurizare ATLANTIC VOLUMETRIC VTAC 

Dna Aftene – Harsova

Referitor la filtrul achizitionat, ne place gustul apei filtrare, nu am intampinat dificultati la montare si ne bucuram ca am scapat de caratul bidoanelor de apa :)

Feedback primit prin email pentru CERAZURA LINE 6MF 

Dl Bogdan Apetrei in data de 05.07.2015

Pana acum totul pare in regula. Apa este buna, filtru pare bun, instalarea nu a fost grea. V-am trimis feedback-ul cam tarziu dar am vrut sa vedem cu se comporta filtrul dupa 1 an de zile.

Feedback primit prin email pentru: FILTRU APA ULTRAZURA LINE 6UF 

Dna Maria Grigore in data de 03.06.2015

Buna seara,

Avem 7 luni de cand utilizam acest purificator si dorim sa va spunem ca suntem foarte multumiti si ca ne place apa. Succes in continuare!

*Feedback primit prin email pentru: Purificator apa cu osmoza inversa EC-106MP PurePro

Dl Alexandru Ionescu in data de 24.03.2015

“Buna ziua,

Revin cu un feedback pozitiv pentru filtrul cumparat de la dumneavoastra. Cu adevarat un filtru de calitate. Parintii mei sunt foarte multumiti.

Va multumesc pentru profesionalism!” 

Feedback primit prin email pentru: ULTRAZURA LINE 5UF 

Dl Mihai Grigore – Bucuresti

Asa cum am promis, revin cu feedback. Parerea mea despre filtru este foarte buna. Dupa prima folosire nu mai am acea mancarime pe piele. Dupa aproximativ o luna a disparut matreata. Multumesc!

Feedback primit prin email pentru: FILTRU DUS PRO 6000 

Dl Marian – Navodari

Nici nu se compara cu cana fitranta la care am renuntat. Este o diferenta ca de la cer la pamant. Apa are un gust de proaspat.

 

Feedback primit prin telefon pentru: ULTRAZURA LINE 5UF