KDF

 

Brandul KDF este detinut de compania KDF Fluid Treatment Inc.

KDF este un mediu filtrant patentat, utilizat atat in industrie cat si in zona comerciala si rezidentiala. 

Brandul KDF este detinut de compania KDF Fluid Treatment Inc.

KDF este de fapt compus dintr-o formula de cupru si zinc de inalta puritate. KDF-ul se utilizeaza ca tratament primar sau pretratament, dupa caz si in functie de aplictatie si contaminanti.

KDF-ul este utilizat in multe din filltrele noastre cu carbune activat granular si in filtrele noastre de dus. Scopul filtrarii cu KDF este: reducerea metalelor grele, efectul bacteriostatic, reducerea depunerilor de calcar, potentarea capacitatii de filtrare a carbunelui activat.

Mediul filtrant KDF este 100% reciclabil si nu contine aditivi chimici.

KDF este membru NSF International.

KDF filtreaza prin procesul numit REDOX (PROCES DE REDUCERE – OXIDARE). In timpul filtrarii, se creaza un prces elecro-chimic. In acest proces, electronii sunt transferati intre molecule, noi elemete fiind create.

KDF-ul este dezvoltat in mai multe variante:

KDF-55 = reduce clorul si metalul greu, controleaza depunerile de calcar, micoorganismele, algele, chiar si in apa calda. Este cel mai utilizat tip de KDF. KDF-55 se gaseste si in filtrele noastre.

KDF-85 =indeparteaza sau reduce fierul si hidrogenul sulfurat. Controleaza depunerile de calcar, micoorganismele, algele.

KDF-F = se utilizeaza impreuna cu carbunele activat bloc. Reduce clorul si indeparteaza bacteriile.

KDF-C = are forma de granule si se utilizeaza pentru a reduce/indeparta metalele grele solubile si corul. Se utilizeaza in filtre ce necesita presiune mica.

KDF se gaseste in multe din filtrele noastre. Veti gasi aceste filtre, atasate brandului KDF.

Producator:  http://kdfft.com


Produse ce contin material filtrant KDF

Promotie!
1,000.00 lei TVA Inclus