Next Scale Stop

Next Scale Stop

Next Scale Stop nu este un dedurizator dar ofera aceleasi beneficii privind utilizarea apei dure ca si un dedurizator clasic, neavand dezavanatajele specifice. Astfel, apa dura se comporta si se “simte” ca si apa dedurizata .

Next Scale Stop este un echipament mai economic si ofera mai multe avantaje decat un dedurizator clasic.

Dedurizatoarele clasice (pe baza de sare) au multe limitari destul de bine cunoscute, in ceea ce priveste aplicatiile  comerciale si industriale (aparatura comerciala si industriala).

Next Scale Stop ofera insa, aceeasi protectie pentru aparatura de uz comercial si industrial, fara a avea limitarile sistemelor de dedurizare pe baza de sare.

Tehnologia Next Scale Stop

Next Scale Stop se bazeaza pe un proces numit TAC (Template Assisted Crystallisation) care detemina cristalele ce formeaza duritatea apei sa nu mai adere de suprafetele metalice, ramanand unite unele de altele.

Mentenanta

Inlocuirea cartuselor de schimb si a mediului de tratare Scale Stop costa mult mai putin decat factura anuala pentru inlocuirea sarii intr-un sistem clasic de durizare a apei de aceleasi dimensiuni (capacitati).

Perioadele de schimb ale consumabilelor pot ajunge si pana la 3 ani pentru sisteme cu debite mari.

Mediul Inconjurator

TAC  este o metoda revolutionara de prevenire a depunerilor de calcar, fara a utiliza sare sau substante chimice. Mineralele care dau duritatea apei sunt transformate in cristale inofensive.

Testat

Next Scale Stop a fost testat in mod riguros inainte de a fi utilizat atat de catre importanti producatori de echipamente, distribuitori si consumatori finali.

Testat si aprobat atat pentru incalzitoare de apa si boilere de diferite marci: AO Smith, Noritz, Rinnai, Lorenzetti si Takagi.

Testat si aprobat  pentru echipamente din industria alimentara prin intermediul cuptoarelor combi GROEN, masinilor pentru gheata de la Manitowoc si automatelor de cafea Concordia pentru protectie standard.

Testat si aprobat de lanturi de restaurante, inclusiv de catre McDonald’s.

Avand o provenienta impresionanta, echipamentele NSS (Next Scale Stop) au demonstrat de fiecare data, pentru unele din cele mai pretentioase si influente companii din lume, ca sunt sistemul cel mai eficient si stabil in combaterea depunerilor de calcar.


Produse ale producatorului NEXT SCALE STOP