CERTIFICARE WRAS (UK)

WRAS este o companie din UK, care se ocupa cu certificarea echipamentelor ce intra in contact cu apa potabila. Scopul verificarilor si certificatelor emise de aceasta organizatie, este sa verifice daca un produs este compatibil cu apa potabila si daca exista riscul ca prin utilizarea unui produs sa fie afectata sanatatea oamenilor.

Pe langa activitatea de mai sus, WRAS are si alte cateva obiective secundare, printre care educarea publicului dar si educarea producatorului pentr bune practici si respectarea anumitor standarde.

Puteti sa va informati mai mult despre aceste aspecte prin click pe: WRAS

In magazinul nostru online avem multe echipamente care respecta sau sunt certificate WRAS. Ne puteti intreba despre aceste produse, daca doriti.

NOTA EDUCATIONALA:

Faptul ca un un filtru de apa sau produs are o anumita certificare, nu garanteaza utilizatorului ca apa filtrata va avea rezultatul asteptat. Pentru acest lucru va sugeram sa ne consultati. Tratarea si filtrarea apei nu este un lucru simplu si necesita cunostinte ample.

PS: Va sugeram sa achizitionati purificatoare si filtre de apa de la companii care sunt specializate in aceasta zona. Achizitia unui filtru din magazine generale sau din magazine de bricolaj nu va ofera know-how-ul necesar pentru diferite probleme ce exista in tratarea si filtrarea apei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *