Cum filtram sodiul din apa?

Valoarea maxima admisa a sodiului in apa este de 200 mg/l.

Se intampla in multe cazuri ca prin dedurizarea apei cu statie de dedurizare clasica, sodiul din apa sa creasca si sa depaseasca limita maxima admisa stabilita de lege. In acest caz, sodiul trebuie redus si adus in limita de potabilizare.

Sodiul din apa poate fi filtrat/redus prin: osmoza inversa. Darsi distilarea indeparteaza sodiul din apa.

Cea mai utilizata tehnologie este ósmosis inversa, datorita productiei mult mai mari a apei fara sodiu, intr-un timp mai scurt.

Daca ai instalata o statie de dedurizare si doresti sa consumati aceasta apa, este indicat sa verifici printr-o analiza a apei, daca concentratia de sodiu, depaseste 200 mg/l. In acest caz, este indicat sa-ti instalezi la bucatarie sau la alt punct de consum, un purificator cu osmoza inversa.

Poti alege dintre purificatoarele noastre prezente pe site sau ne poti consulta cu privire la sistemul de filtrare necesar pentru tine.

Aici gasesti categoria: purificatoare cu osmoza inversa

Mai jos poti gasi cateva din cele mai performante sisteme de filtrare cu osmoza inversa:

FILTRO DE AGUA POR OSMOSIS INVERSA OSMOAZURA ULTRA SMART RO100 - AGUA ALCALINA HIDROGENADA

FILTRO DE OSMOSIS INVERSA OSMOAZURA BMB-20 PRO TWIST - AGUA ALCALINA HIDROGENADA

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ESSpanish