100% Garantie de Retur pentru echipamentul nostru, 30 zile

Nota: in cazul aparatelor anticalcar Scalewatcher, garantia de retur este de 7 luni,

1. 100% Garantie de Retur este oferita de magazinul azura.ro pentru o gama variata de filtre si echipamente, Aceasta garantie exista pentru dumneavoastra, pentru a va convinge ca ceea ce promite produsul prin descriere, este in conformitate cu realitatea.

Descrierea produselor este in conformitate cu ceea ce producatorul declara dar si cu experienta noastra cu privire la calitatea apei din Romania si cu privire la utilizarea echipamentelor. Istoricul echipei azura.ro este ancorat in tratarea si filtrarea apei pentru multiple aplicatii: potabilizare, decontaminare bacteriologica, deionizare, demineralizare, deferizare, dedurizare, demanganizare, ionizare, filtrare etc. Suntem implicati atat in aplicatii casnice cat si industriale. Deci, putem avea un cuvant de spus in acest domeniu.

2. Cum functioneaza 100% Garantia de Retur?

Termenul de retur pentru produsul nostru este de 30 zile de la data achizitiei. Deci, aveti 30 de zile pentru a utiliza aparatul si a va convinge ca descrierea de pe  site-ul nostru este corecta si ca nu exista defecte de fabricatie.

Nota: in cazul aparatelor anticalcar Scalewatcher, garantia de retur este de 7 luni.

3. Pentru a beneficia de 100% Garantie de Retur trebuie sa respectati urmatoarele puncte:

  • Aparatul/echipamentul trebuie sa fie nelovit, nezgariat si returnat cu toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original;
  • Aparatul/echipamentul trebuie sa aiba sigiliul nedeteriorat (in cazul in care este dotat un sigiliu), asta inseamna ca nu trebuie dezasamblat, orice interventie neautorizata asupra aparatului, conduce la pierderea garantiei de retur;
  • Inainte de returnare, va rugam sa ne contactati prin email: contact@azura.ro si sa ne comunicati ce anume va nemultumeste. Vom incerca sa rezolvam orice problema iar daca acest lucru nu este posibil, vom inlocui aparatul/echipamentul sau vom returna banii achitati de dvs. pentru produs;
  • In cazul in care nu exista o problema tehnica sau de functionare dar totusi doriti fara un motiv intemeiat sa returnati produsul/echipamentul, acest lucru este posibil dar cu mentiunea ca vom opri contravaloarea cartusului/cartuselor filtrante si a altor accesorii daca sunt deteriorate sau inapoiate intr-o stare diferita de cea in care au fost livrare.

4. Cum se returneaza produsul/echipamentul:

In cazul in care punctul 3 este respectat, ne contactati prin email si ne solicitati returul produsului cu nume, prenume (firma daca este cazul) telefon, cont bancar si banca. Aveti obligatia sa returnati aparatul/echipamentul in ambalajul original, cu toate accesoriile incluse. Produsul va fi ambalat corespunzator, pentru a nu fi deteriorat pe perioada transportului. Se accepta retur doar prin curierat rapid si/sau predare personala la punctul nostru de lucru in intervalul orar afisat pe site. Se accepta orice firma de curierat rapid dar daca doriti, puteti beneficia de tarif special pentru transport, prin curierul agreat de catre compania noastra.

Adresa de retur pentru produs/echipament: adresa mentionata la puctul de lucru din rubrica Contact.
Persoana de contact: Emanuel Toader/Tel: 0726.206.505/Email: contact@azura.ro

Dupa receptionarea produsului/echipamentului la punctul nostru de lucru, se va verifica integritatea acestuia. In cazul in care exista probleme de integritate, se vor efectua poze pentru dovada si se va calcula valoarea prejudiciului ce va fi scazuta din suma totala necesara a fi returnata.

In cazul in care produsul a fost livrat corespunzator si fara avarii din cauza manipularii si interventiilor neautorizate, veti primi suma necesara a fi returnata, intr-un cont bancar valid, in lei. Returul banilor se va efectua in maxim trei (3) zile lucratoare de la receptia si verificarea produsului, obligatoriu intr-un cont bancar. Va sugeram sa va asigurati ca ne comunicati un cont bancar corect, deoarece nu este responsabilitatea noastra daca ne-ati comunicat un cont bancar gresit, iar suma de bani nu a ajuns in contul dvs.

100% Garantie de Retur, este un serviciu oferit de magazinul nostru online pentru a ne asigura ca veti beneficia de un produs de inalta calitate si ca veti fi din plin multumiti de calitatile acestuia.

Cu respect,
Echipa AZURA.RO