2 ani Garantie pentru echipamentul nostru

Prin achizitia echipamentului prezent de pe magazinul nostru online azura.ro, beneficiati de GARANTIE 2 ANI, impotriva oricarui defect de fabricatie.

Orice problema de nefunctionare se va depana in service-ul nostru din Romania, trebuie doar sa ne contactati prin email : contact@azura.ro.

 

Termenul mediu de depanare este de 7 zile. In 90% – 97% din cazuri, termenul de reparatie va fi de 7 zile lucratoare. In cazul in care sunt necesare piese speciale ce nu se afla in mod uzual in stocul nostru, va vom comunica termenul de depanare, in functie de termenul de livrare a componentei/componentelor respective.

Pentru service in garantie dar si in post garantie, produsul trebuie livrat sau adus la punctul nostru de lucru, mentionat la rubrica Contact.

Mentiuni cu privire la garantie:

Garantia se acorda impotriva defectelor de fabricatie si/sau a viciilor ascunse si nu acopera uzura normala si/sau intretinerea diverselor componente: garnituri, aparataj electric, cartuse, incarcaturi filtrante, etc. Acestea sunt materiale consumabile.

Orice alta garantie este exclusa. Garantia nu acopera defecte cauzate de fluctuatii de tensiune si/sau de socuri electrice!

Garantia nu acopera defecte cauzate de fluctuatii de presiune, presiune prea mare, presiune de tipul ‘’lovitura de berbec’’.

Garantia este valabila numai in cazul in care instalarea, punerea in functiune, exploatarea si intretinerea se fac conform documentatiei ce insoteste echipamentul.

Garantia se anuleaza in cazul revanzarii sau instalarii in alta locatie decat cea initiala.

Defectele aparute in perioada de garantie, vor fi remediate numai de catre vanzator la sediul sau punctul de lucru al acestuia sau de reprezentanti autorizati la sediul acestora.

Daca defectarea echipamentului a fost cauzata de instalarea, exploatarea sau intretinerea incorecta sau datorita unor interventii neautorizate, modificari si/sau adaptari aduse echipamentelor, garantia se anuleaza si costul reparatiilor va fi suportat de catre client.

Cu respect,

Echipa AZURA.RO