ClackCompania Clack Corporation (SUA) produce de mai bine de 65 ani, rezervoare din plastic si echipamente pentru tratarea si filtrarea apei.

Valvele Clack sunt probabil cele mai cunoscute si utilizate echipamente la nivel international. Sunt fiabile, cu setari  avansate, moderne.

Valvele Clack sunt construite in asa fel incat pot fi adaptate cu usurita de statii de dedurizare, statii de filtrare sedimente, statii de filtrare amomiu, nitrat hidorgen sulfurat. Acesta este motivul pentru care multe companii ce activeaza in tratarea apei, lucreaza cu valve Clack. Si noi am ales sa avem in portofoliul nostru valvele Clack, pentru fiabilitatea si rezistenta dovedita de timp.

Un aspect de subliniat este ca compania Clack nu produce dedurizatoare sau filtre automate ci este doar producatorul valvei adica a capului de comanda. Exista pe piata din Romania companii care pretind ca echipamentul lor, fie ca este dedurizator sau filtru automat este produs de catre compania Clack. Acest lucru nu este posibil deoarece Clack nu produse astfel de echipamente ci doar valva de comanda.

Site oficial Clack Corporation: http://www.clackcorp.com/