Fairey Ceramics / Doulton

Fairey Industrial Ceramics Ltd / Doulton este un producator de renume mondial.

Fairey este o companie englezeasca, castigandu-si un renume international prin poductia de filtre ceramice. Sutem convinsi ca Fairey Ceramics este una dintre cele mai bune companii din lume pentru productia de filtre ceramice. Calitatea acestora este la standarde inalte. Noi, cei de la AZURA FILTERS, va punem la dispozitie produsele Fairey. Cel mai cunoscut brand de filtre ceramice este Doulton iar acesta este produs de Fairey Ceramics. Cel mai bun filtru ceramic de la Fairey, cu cea mai buna filtarre (Clor, trihalometani, bacterii, giardia, criptosporidium si multi alti contaminati) si cu cea mai mare capacitate de filtrare este Doulton Imperial Ultracarb. Am ales sa aducem cel mai bun cartus filtrant de la Fairey Ceramics si nu altul pentru a ne putea tine promisiunea „we bring your water to life”.

Filtrele de apa Doulton au fost fabricate in mod continuuin Marea Britanie pentru mai mult de 185 ani. In secolul al 19-lea, raul Tamisa a fost principala sursa de alimentare cu apa pentru Londra … si ca nalizare in acelasi timp. Henry Doulton a descoperit ca filtrarea apei prin ceramica poroasa ar putea opri ca oamenii sa se imbolnaveasca de holera si alte boli cauzate de ap. Regina Victoria a fost un client precoce si de lungă durat Doulton!

Fairey Industrial Ceramics Limited (FICL), este singurul producator de renume mondial pentru gama de Doulton, filtre ceramice de apa potabila. Toate filtrele ceramice Doulton, sunt fabricate in fabrica FICL cu sediul in North Staffordshire, Marea Britanie, casa traditionala a industriei ceramice din Anglia.

FICL este capabil de a controla cu precizie structura porilor filtrelor ceramice Doulton, asigurand un standard excelent in calitatea produselor.

Toate etapele procesului de productie pentru filtrele de apa potabilă FICL, adera la standardele stricte de calitate 9001 BS EN ISO. FICL detine ravnitele certificatele FSN® si WRAS, care demonstreaza ca filtrele Doulton au trecut cele mai inalte standarde de testare internationala.

Site oficial Fairey Ceramics / Doulton: http://www.faireyceramics.com/


Produse ale producatorului Fairey Ceramics / Doulton