garantie pe viata

Garantie pe viata pentru echipamentul nostru

Prin achizitia echipamentului prezent de pe magazinul nostru online azura.ro, beneficiati de GARANTIE PE VIATA, impotriva oricarui defect de fabricatie.

Orice problema de nefunctionare se va depana in service-ul nostru din Romania, la punctul nostru de lucru, trebuie doar sa ne contactati prin email : contact@azura.ro.

Termenul mediu de depanare este de 7 zile. In 90% – 97% din cazuri, termenul de reparatie va fi de 7 zile lucratoare. In cazul in care sunt necesare piese speciale ce nu se afla in mod uzual in stocul nostru, va vom comunica termenul de depanare, in functie de termenul de livrare a componentei/componentelor respective.

Pentru service in garantie dar si in post garantie, produsul trebuie livrat sau adus la punctul nostru de lucru, mentionat la rubrica Contact.

Mentiuni cu privire la garantie:

Garantia se acorda impotriva defectelor de fabricatie si/sau a viciilor ascunse si nu acopera uzura normala si/sau intretinerea diverselor componente: garnituri, aparataj electric, cartuse, incarcaturi filtrante, etc. Acestea sunt materiale consumabile.

Orice alta garantie este exclusa. Garantia nu acopera defecte cauzate de fluctuatii de tensiune si/sau de socuri electrice!

Garantia nu acopera defecte cauzate de fluctuatii de presiune, presiune prea mare, presiune de tipul ‘’lovitura de berbec’’.

Garantia este valabila numai in cazul in care instalarea, punerea in functiune, exploatarea si intretinerea se fac conform documentatiei ce insoteste echipamentul.

“Garantia pe viata” este valabila fara numar de ani, atata timp cat cartusele filtrante sunt comandate si schimbate la timp, conform descrierii produsului atat pe site cat si in instructiunile primite o data cu produsul. Se accepta o intarziere a schimbului cartuselor filtrante de maxim 15 zile. Daca acest schimb nu a fost efectuat, se anuleaza fara alte notificari “Garantia pe viata” si veti beneficia de garantie de 2 ani de la data achizitiei produsului principal (nu a cartuselor filtrante). Reperul schimbului de cartuse filtrante va fi data calendaristica a facturii pentru aceste cartuse filtrante. Daca nu exista factura de achizitie a acestor cartuse filtrante conform instructiunilor primite o data cu produsul, atunci “Garantia pe viata” va fi anulata.

Nota: perioada de un an pentru schimbarea cartuselor filtrante se va scurge de la data facturii achizitiei aparatului de filtrare, ulterior de la data achizitiei ultimului set complet de cartuse filtrante. Nu se vor face exceptii, chiar daca va exista un decalaj intre data calendaristica de achizitie si data efectiva de instalare, respectiv de schimbare a cartuselor filtrante.

Garantia se anuleaza in cazul revanzarii sau instalarii in alta locatie decat cea initiala.

Defectele aparute in perioada de garantie, vor fi remediate numai de catre vanzator la sediul sau punctul de lucru al acestuia sau de reprezentanti autorizati la sediul acestora.

Daca defectarea echipamentului a fost cauzata de instalarea, exploatarea sau intretinerea incorecta sau datorita unor interventii neautorizate, modificari si/sau adaptari aduse echipamentelor, garantia se anuleaza si costul reparatiilor va fi suportat de catre client.

Cu respect,

Echipa AZURA.RO