Cum sa consumi apa alcalina ionizata?

cum sa consumi apa alcalina ionizata.jpeg

Pentru a avea cea mai buna utilizare a acestei extraordinare ape sanatoase, apa alcalina ionizata trebuie consumata direct de la ionizator, pentru ca in acel moment contine cel mai puternic potential antioxidant.

Luati la cunostinta ca acele mici bule din pahar sunt de fapt ioni de hidroxil care au efect antioxidant. De asemenea, acesti ioni de hidroxil, ofera organismului extra oxigen si implicit mai multa energie.

Odata produsa apa alcalina ionizata, incepe sa-si  piarda din putere. Primii care parasesc apa, sunt antioxidantii, care dureaza pana la 24 ore. Alcalinitatea apei ionizate (pH marit) dureaza cateva zile pana la maxim o saptamana. Hidratarea si detoxifierea dureaza in general de la cateva saptamani pana la cateva luni. Chiar daca apa alcalina ionizata a fost produsa cu cateva saptamani in urma, tot este superioara unei ape conventionale.  Imediat la trezire, consumati un pahar cu apa ionizata pentru rehidratarea si stimularea corpului. Este recomandat sa consumati intre (0,7 l – 0, 95 l), apa proaspata ionizata, in prima ora dupa trezire. Apa alcalina ionizata se consuma pe toata perioada zilei, exceptand 30 minute inainte, in timpul si dupa masa. Consumand orice apa in timpul mesei, deranjeaza procesul de digestie.

Utilizarea apei acide ionizate – doar extern!

Utilizati apa acida ionizata pe exteriorul corpului pentru vindecarea taieturilor, basicilor, zgarieturilor, eruptiilor cutanate, ulcerelor diabetice, muscaturilor de insecte, intepaturilor de albine, pentru intretinerea parului si a pielii, mainilor crapate si uscate, mancarimilor de piele, acneii si furunculelor precum si a ciupercilor. Are efect astringent asupra pielii si indeparteaza ridurile. Indeparteaza tartrul de pe dinti, poti face cu ea gargara pentru ameliorarea durerilor de gat. Poti spala cu ea legume, fructe, carne si peste pentru a distruge bacteriile. Apa acida ajuta substantial la cresterea plantelor si sanatatea acestora, dubleaza viata florilor.

Recomandarile noastre pentru ionizatoare premium:

IONIZATOR DE APA MEDIQUA AK-2000 – 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA – 2 FILTRE – CU MONTARE PE CHIUVETA

IONIZATOR DE APA CREWELTER 9 | 2 FILTRE | 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA | CU MONTARE PE CHIUVETA

Nu-ti doresti un ionizator de apa dar totusi vrei sa beneficiezi de beneficiile apei alcaline?

FILTRU APA CU OSMOZA INVERSA OSMOAZURA ULTRA SMART RO100 – APA ALCALINA HIDROGENATA

FILTRU APA CU OSMOZA INVERSA OSMOAZURA BMB-20 PRO TWIST – APA ALCALINA HIDROGENATA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *