Ionizatoare Chanson Max Royale, instalate in Bucuresti

Ionizatoarele Chanson Max Royale sunt echipamente moderne pentru alcalinizarea si ionizarea apei.

Dupa cum puteti vedea si in galeria de mai jos, aspectul ionizatorului Chanson Max Royale este unul premium. Acest model, se instaleaza sub blat, iar consumul de apa alcalina si utilizarea apei acide se obtine prin acea baterie moderna cu display touchscreen. Toate comenzile aparatului de efectueaza din acel display inteligent, iar consumul apei de face din direct de la aceasta baterie moderna.

Ionizatorul Chanson Max Royale, contine 7 plati mari din titan acoperite cu platina. Ionizatorul contine si un filtru cu grad de filtrare de 5 microni, construit din carbune activat argintat, cu rol de a filtra: clor, metal greu, substante organice, erbicide, pesticide, etc. Totusi, gradul de filtrare de 5 microni, nu este unul suficient de bun in cele mai multe cazuri. Spre exemplu, chisturile de criptosporidium si giardia (rezistente la dezinfectia apei cu clor), pot trece de aceasta bariera de 5 microni. In acest caz este indicat sa se utilizeze un sistem de filtrare mai performant, care sa scada gradul de filtrare la sub un micron sau sa se utilizeze un sterilizator cu UV.

In imaginile de mai jos puteti vedea ionizatorul Chanson Miracle Max, instalat cu un sistem de prefiltrare ULTRAZURA LINE 8UF.

In cazul in care ai achizitionat si instalat un ionizator Chanson Max Royale de la noi,  te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *