Ionizatoare PurePro JA-703, instalate in Bucuresti

Ionizatoarele PurePro JA-703, sunt aparate de alcalinizare si ionizare apei cu 7 plati mari din titan acoperite cu platina.

Ionizatorul PurePro JA-703 are un filtru incorporat ce contine carbune acticat argintat, KDF si straturi pentru filtrare mecanica cu un grad de 1 micron.

Ionizatoarele PurePro JA-703 sunt cel putin la fel de performante in ionizarea apei, ca orice alt ionizator cu 7 placi, de exemplu, are performanta asemanatoare cu Chanson Miracle Max cu 7 placi, dar pretul este in favoarea clientului. Din gama ionizatoarelor de la PurePro, JA-703 este varf de gama si vedeta vanzarilor.

Ionizatorul PurePro JA-703, contine sistem de alimentare de timp SMPS, ceea ce inseamna ca la selectarea unui anumit nivel de alcalinitate, pH este stabil si exact. Este adevarat ca nu are frumusetea, eleganta si performanta ionizatoarelor cu 9 placi, precum: Crewelter Jinnys, Biontech BTM-505N, Chanson Max Royale (7 placi), dar este un echipament fiabil si la un pret ce este in avantajul clientului.

Mai jos puteti vedea o galerie foto cu ionizatorul PurePro JA-703, ce are instalat si un purificator (ca prefiltrare) ULTRAZURA LINE 8UF.

Mai jos puteti vedea o galerie foto cu ionizatorul PurePro JA-703, ce are instalat si un purificator (ca prefiltrare) ULTRAZURA dar cu sterilizator UV, fara membrana de ultrafiltrare

Mai jos puteti vedea o galerie foto cu ionizatorul PurePro JA-703, ce are instalat si un purificator (ca prefiltrare) ULTRAZURA LINE 8UF

In cazul in care ai achizitionat si instalat un ionizator PurePro JA-703 de la noi,  te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *