Aparate anticalcar Scalewatcher 4 STAR, instalate in Jud. Dolj

Aparatele anticalcar Scalewatcher sunt cele mai performante dispozitive electronice la nivel mondial. Producatorul Scalewatcher a dezvoltat aparate anticalcar, atat pentru zona rezindentiala cat si pentru cea comerciala si industriala. Scalewatcher detine modele de aparate care pot trata apa ce curge prin conducte de pana la 3 m diametru!. Aceasta performanta este unica la nivel mondial. Produsele Scalewatcher au fost testate de catre Universitatea Portsmouth, ai sa concluzionat: Scalewatcher are un randament excelent impotriva apei dure. Puteti solicita prin email aceasta scrisoare de recomandare.

Aparatul anticalcar Scalewatcher 4 STAR,  este cel mai performant dispozitiv ce este disponibil pentru zona rezidentiala. Este gandit sa trateze apa cu duritate mare si pentru case sau vile mari.

Garantia aparatului Scalewarcher 4 STAR este de 10 ani! Exista si “garantie de multumire” pentru acest tip de aparat, care va permite sa utilizati aparatul minim 6 luni de zile dar maxim 12 luni, iar in cazul in care exista nemultumiri, puteti returna produsul.

Mai jos puteti vedea aparatul anticalcar Scalewatcher 4 STAR, instalat in Com. Bradesti, Judetul Olt. Multumim clientului atat pentru poze cat si pentru incredere!

In cazul in care ai achizitionat si instalat un aparat anticalcar Scalewatcher 4 STAR, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!!