Dedurizatoare fara sare TAC, instalate in Jud. Iasi

Dedurizatoare fara sare TAC, instalate in Judetul Iasi.

Apa dura creeaza probleme atat in retele publice de apa cat si in cazul apei de foraj. Afecteaza centralele termice, boilerele, masinile de spalat haine/vase, distruge bateriile de apa, creaza depuneri in instalatii, blocheaza robineti. Solutia tehnica este aplicarea unui tehnologii de dedurizare/conditionare a apei dure precum TAC Next Scale Stop, si aplicarea unei tehnologii de filtrare mecanica pentru eliminarea din apa a particulelor in suspensie (mal, rugina, nisip etc)

TAC este mai mai moderna si eficienta tehnologie de dedurizare fara sare. Acest aspect este confirmat de a treia parte, si anume, de testul german DVGW, articolul W512, ce face referire la – verificarea dispozitivelor pentru reducerea depunerilor. Rezultatul este ca tehnologia TAC produsa de catre Next Filtration (Next Scale Stop), reduce depunerile la fel de eficient ca si un dedurizator clasic cu consum de sare si anume in proportie de 99,6%.

Mai multe despre functionarea tehnologiei TAC Next Scale stop, aici: Next Scale Stop

Mai jos am adaugat o galerie foto pentru echipamentele TAC NSS 110B fara bypass, instalate in judetul Iasi. In fata dedurizatorului TAC NSS, se va instala intotdeauna un filtru pentru sediment, mal, nisip, rugina. Optional se poate instala si un filtru pentru declorinare.

Dedurizator TAC Next Scale Stop cu bypass instalat de catre client in localitatea Valea Lupului Judetul Iasi. Pe langa dedurizatorul fara sare TAC, puteti vedea doua filtre instalate inaintea lui si anume: FILTRU PENTRU CASA SPARTAN BLUE 20″ pentru filtrare sediment, mal, nisip si FILTRU DECLORINATOR SPARTAN BLUE 20″ CARBON BLOC, cu functie principala de declorinare dar si pentru filtrarea metalului greu, de exemplu plumbul ce poate migra in apa din conducte si coturi vechi, construite din plumb.

Multumim clientului pentru incredere dar si pentru pozele trimise.

Dedurizator TAC Next Scale Stop instalat de catre client in orasul Iasi, judetul Iasi:

Multumim clientului pentru foto si pentru incredere!

In cazul in care ai achizitionat si instalat un dedurizator fara sare TAC NSS de la noi, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Mai jos, echipamentele instalate:

https://azura.ro/produs/filtru-sedimente-pentru-casa-spartan-blue-20%e2%80%b3-azura-filters/

FILTRU DECLORINATOR SPARTAN BLUE 20″ CARBON BLOC

DEDURIZATOR APA FARA SARE TAC NEXT SCALE STOP NSS-110B

1 thoughts on “Dedurizatoare fara sare TAC, instalate in Jud. Iasi

  1. Ioan Vicol says:

    Bună. Sunt interesat de un sistem de dedurizare a apei la o locuințe unde locuiesc 6 persoane și duritatea apei este de 35 grade germane. Locuiesc în Piatra Neamț. A-și dori o oferta de preț cu montaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *