Filtre de baterie pentru clor instalate in Jud. Dambovita

Filtrele de baterie pentru clor sunt dispozitive de mici dimensiuni care se instaleaza la un singur punct de consum, direct pe bateria care ofera apa rece/calda. Rolul acestui filtru de baterie este eliminarea clorului din apa. Filtrul de baterie pentru clor se poate instala atat la bucatarie pentru apa cu care se spala fructe si legume, cat si la baie pentru igiena personala.

Filtrele pentru clor nu sunt sisteme complexe si purificare/filtrare, ci au un singur scop, declorinarea apei. Se utilizeaza in mod special in retelele publice de apa deoarece se dozeaza controlat, clor pentru dezinfectie dar se pot utiliza si in cazul apei de foraj, in cazul in care aceasta este tratata in mod constant cu clor.

Mai jos puteti vedea o galerie foto (click pe imagini pentru zoom) cu filtre de baterie pentru clor, instalate in Jud. Dambovita.

Sat Samurcasi, jud. Dambovita, casa particulara cu sursa de apa proprie, tratata cu clor pentru dezinfectie:

In cazul in care ai achizitonat si instalat un filtru de baterie pentru clor de la noi, te rugam sa trimiti poze cu el pentru sectiunea noastra de Echipamente instalate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *