Ionizatoare Biontech BTM-505N, instalate in judetul Arad

Ionizatoare Biontech BTM-505N, instalate in Jud. Arad, pentru obtinerea apei alcaline si apei acide.

Ionizatoarele Biontech BTM 505N sunt echipamente foarte performante pentru alcalinizarea apei, ce contin 9 placi mari din titan acoperite cu platina (placi intregi si nu de tip plasa), iar ca filtrare, este unul din cele mai bune aparate, continand doua cartuse cu multiple stadii de filtrare, ajungand ca apa sa treaca printr-o membrana de ultrafiltrare cu o precizie de filtrare la un grad de 0.1 microni. Acest lucru inseamna ca nu doar clorul, trihalometanul, metalul greu este filtrat dar si chisturi de criptosporidium si giardia, bacterii si virusuri sunt eliminate. Ionizatorul Biontech BTM 505N nu are nevoie de o prefiltrare ca in cazul altor ionizatoare, ce sunt dotate cu filtre mai putin performante. Totusi, in unele cazuri, din cauza duritatii prea mari a apei sau din cauza unui TDS mare (total substante dizolvate), se recomanda instalarea unui prefiltrari, prin tehnologia de nanofiltrare.

Ionizatoarele Biontech BTM 505N, ofera o apa ionizata cu un pH foarte stabil si exact, datorita sistemului de alimentare de tip SMPS. Un alt avantaj al acestui ionizator, fara de altele din aceeasi clasa (premium) este ca are un sistem modern de autocuratare numit DARC (metoda unica de dubla curatare a placilor).

In imaginile de mai jos puteti vedea ionizatorul Biontech BTM 505N (click pe imagini pentru zoom), instalat in orasul Arad. Pe langa ionizatorul Biontech BTM-505N, clientul a dorit ca toata apa din casa sa fie filtrata si tratata anticalcar prin tehnologie de dedurizare fara sare TAC. Prin accesarea acestui link, „Dedurizare fara sare TAC, instalate in jud. Arad” puteti vizita galeria foto pentru filtrarea si tratarea apei, pentru toata casa.

Instalarea a fost efectuata de catre un domn instalator din orasul Arad, cu care am colaborat foarte bine. Multumim clientului pentru increderea acordata si pentru buna colaborare.

In cazul in care ai achizitionat si instalat un ionizator Biontech BTM 505N de la noi, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *