Dedurizatoare fara sare TAC, instalate in jud. Arad

Dedurizatoare fara sare TAC instalate in Jud. Arad

Dedurizatoare fara sare TAC, instalate in jud. Arad.

Dedurizatoarele fara sare TAC sunt echipamente moderne si economice, pentru tratarea apei dure. Acest lucru inseamna ca tratarea apei dure se va face fara a elimina din apa ionii de calciu si de magneziu, deci fara a scadea duritatea apei. Totusi, apa va avea comportamentul unei ape dedurizate: va fi mai putin agresiva cu pielea si cu parul, petele mici albe de pe chiuveta, cada, dus, vesela se vor sterge cu usurinta si fara utilizarea chimicalelor agresive. Conductele, centrala de incalzire, boilerul si toate electrocasnicele ce utilizeaza apa (masina de spalat) vor fi protejate impotriva calcarului si a depunerilor. Aceste lucruri sunt confirmate de a treia parte, si anume, de testul german DVGW, articolul W512, ce face referire la – verificarea dispozitivelor pentru reducerea depunerilor. Rezultatul este ca tehnologia TAC produsa de catre Next Filtration (Next Scale Stop), reduce depunerile la fel de eficient ca si un dedurizator clasic cu consum de sare si anume in proportie de 99,6%.

Mai jos am adaugat o galerie foto  (click pe imagini pentru zoom) pentru echipamentele TAC NSS 110B fara bypass, instalate orasul Arad. In fata dedurizatorului TAC NSS, puteti vedea instalat in sistem de filtrare SPARTAN BLUE 5 microni, ce contine un cartus pentru filtrarea particulelor in suspensie (nisip, rugina, mal) si un filtru grosier Arkal 1″ cu discuri filtrante lavabile, filtrare la un grad de 55 microni. Acelasi client a optat din pentru consumul de apa alcalina, prin achizitia si instalarea unui ionizator de apa Biontech BTM-505N. Galerie foto cu ionizatorul Biontech BMM-505N, instalat, aici: Ionizatoare Biontech BTM-505N, instalate in jud. Arad.

Multumim clientului pentru increderea acordata!

In cazul in care ai achizitionat si instalat un dedurizator fara sare TAC NSS de la noi, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Echipamentele instalate le gasiti mai jos. Click pe produs pentru descriere si pret.

Filtru Arkal cu discuri de 55 microni si cu robinet de purjare:

FILTRU APA RETEA CU DISCURI SI ROBINET PURJARE ARKAL 1”

Filtru pentru casa Spartan Blue 20″ 5 microni:

https://azura.ro/produs/filtru-sedimente-pentru-casa-spartan-blue-20%E2%80%B3-azura-filters/

Dedurizator fara sare TAC Next Scale Stop, model NSS-110B:

DEDURIZATOR APA FARA SARE TAC NEXT SCALE STOP NSS-110B

Ce spun clientii despre noi prin intermediul recenziilor google/azura.ro

1 thoughts on “Dedurizatoare fara sare TAC, instalate in jud. Arad

  1. Pingback: Ionizatoare Biontech BTM-505N, instalate in judetul Arad - azura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *