Next Scale Stop, DEDURIZARE FARA SARE (UK)

Next Scale Stop, DEDURIZARE FARA SARE (UK)

Dedurizare fara sare prin tehnologia Next Scale Stop, dezvoltata in UK de catre Next Filtration (UK). Tehnologia TAC (Template Assisted Crystallization) este noua tehnologie de dedurizare fara sare care va inlocui tehnologia veche de dedurizare cu rasina schimbatoare de ioni, ce consuma sare si elimina apa la canalizare.


Next Scale Stop este tehnologia anticalcar asteptata de catre toti, cei care avem probleme cu apa dura. Fara consum de sare si fara apa consumata la regenerare. Fara costuri, fara apa buna aruncata la canalizare, fara saci de sare transportati si carati acasa. 

Next Scale Stop este o tehnologie ecologica si functioneaza prin tehnologia numita TAC, adica Template Assisted Crystallization.

Tehnologia de dedurizare TAC de la Next Scale Stop, are aceeasi performanta impotriva depunerilor, exact ca un dedurizator clasic cu sare (cu rasina schimbatoare de ioni) si anume 99,6%, conform protocolului standard german DVGW, articolul W512 (Verification Water Treatment for reduction of scale formation).

Cum functioneaza Next Scale Stop?

Rasina TAC, atrage mineralele dure si le transforma in minerale ce nu se depun pe conducte si pe componentele de instalatii. In mod normal ionii duri, ataca componentele de instalatii si se lipesc pe ele, dar prin contactul cu mediul de filtrare TAC, devin inofensivi, marimea acestor ioni devine foarte mica, de ordinul nano si se cristalizeaza. Acesti ioni duri cristalizati, nu se mai depun pe interiorul instalatiei. 

Tehnologia Next Scale Stop este cu siguranta cea mai buna alegere pentru problemele generate de apa dura. Fara sare si fara consum de apa. Garantat va functiona!

Next Scale Stop, dedurizator fara sare pentru zona casnica (pentru aplicatii mai mari precum: hoteluri, pensiuni, ferme, irigatii), ne puteti contacta prin email: Contact

Dedurizator fara sare Trio TAC Next Scale Stop, ce contine filtrare mecanica 5 microni, declorinare si tartare anticalcar. Compatibil cu orice casa sau vila rezidentiala:

DEDURIZATOR APA FARA SARE TRIO TAC NEXT SCALE STOP NSS-110B-T

Dedurizator fara sare Duo TAC Next Scale Stop, ce contine filtrare mecanica 5 microni si tartare anticalcar. Compatibil cu orice casa sau vila rezidentiala:

DEDURIZATOR APA FARA SARE DUO TAC NEXT SCALE STOP NSS-110B-D

Dedurizator fara sare TAC Next Scale Stop. Compatibil cu orice casa sau vila rezidentiala:

DEDURIZATOR APA FARA SARE TAC NEXT SCALE STOP NSS-110B

2 thoughts on “Next Scale Stop, DEDURIZARE FARA SARE (UK)

  1. Pingback: Dedurizatoare fara sare TAC, instalare in Jud. Iasi - azura.ro

  2. Pingback: Dedurizatoare fara sare TAC, instalate in Bucuresti - azura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *