IONIZATOR BIONTECH

IONIZATOR APA BTM-505N BIONTECH

IONIZATOR BIONTECH, un nou echipament ce incorporeaza 9 placi din titan imersate in platina pura.

Acest aparat de ionizare este superior altor branduri si acest lucru este in primul rand este demonstrat de premiile si certificarile obinute de compania BIONTECH.

Ce premii si certificari a obtinul ionizatorul BIONTECH?

Mentionam doar cateva din ele dar atasam mai jos toate premiile si certificarile obtinute:

  • Detine standard GMP, certificari ISO 9001 si 14000, KFDA si FDA.
  • Numeroase premii printre care: ”Best Hit product”, ”Korea best brand”, ”2014 Small  & Medium enterprises quality Award”

Calitate apei obtinuta printr-un ionizator BIONTECH cu noua placi (modelul BTM-505N) poate obine un ORP mai negativ de -500 mV, ceea ce inseamna o apa puternic antioxidanta. Aceasta valoate este mult peste ceea ce pot obine alte ionizatoare cu cararteristici asemanatoare, iar acest lucuru se datoreaza inovatiei si nenumaratelor teste de laborator. Calitatea apei ionizate nu consta intr-un pH cat mai mare (cu toate ca beneficiile pH alcalin au fost demostrate in tratarea acidozei metabolice) ci in potentialul de oxido-reducere negativ.

Filtrare apei cu un ionizator BIONTECH

Filtrarea si purificarea apei este la fel de importanta ca si ionizarea acesteia. O apa curata si fara contaminanti este ceea e ne dorim pentru noi si familia noastra. In cele mai bune cazuri, in ionizator contine un filtru pe baza de carbune activat, pentru eliminarea clorului, trihalometanului, erbicidelor, pesticidelor, gustului si morosului. Compania BIONTECH  facut un pas in fata altor producatori de ionizatoare, a integrat doua filtre foarte performante pentru a obine o apa de calitate superioara. Acest tip de filtrare cat si calitatea materiei prime din care sunt construite aceeste filtre, nu pot fi gasite decat intr-un ionizator BIONTECH. Mai mult de atat, doar modelele premium de la BIONTECH contin aceste doua filtre incorporate in ionizator. mai jos gasiti explicatii amanuntite despre filtrarea ce este inclusa in ionizatorul BTM-505N:

Primul filtru prin care trece apa:

FILTRU DE SCHIMB 1ST PRE CARBON BIONTECH BTM-505N

Capacitate de filtrare *3000 l (depinde de calitatea apei de alimentare)

Este un filtru ce contine trei tehnologii de filtrare:

  • filtrare mecanica la un grad de 5 microni – eliminina particule in suspensie, miserie, sediment, mal, nisip, rugina;
  • carbune activat granular  – elimina clor, trihalometan, erbicide, pesticide, subtante organice – elimina gustul si mirosul apei;
  • argint – este prezent pe fiecare granula de carbune activat si are scop bacteriostatic / antibacterian.

Al doilea filtru prin care trece apa:

FILTRU DE SCHIMB 2ND-UF ULTRAFILTRU BIONTECH BTM-505N

Capacitate de filtrare **4000 l (depinde de calitatea apei de alimentare)

Este un filtru ce contine 6 tehnologii de filtrare, construit in 5 straturi de filtrare:

Straturi de filtrare:
1. strat de filtrare mecanic – elimina particule in suspensie, mizerie, mal, nisip, rugina;
2. carbune activat granular – elimina clor, trihalometan, erbicide, pesticide, sustante organice – elimina gustul si mirosul apei;
3. sulfit de calciu – elimina – peste 99.9% clorul liber prezent in retelele de apa controlate;
4. carbune activat granular argintat – cu efect bacteriostatic/antibacterian – elimina clor, trihalometan, erbicide, pesticide, sustante organice – elimina gustul si mirosul apei;
5. membrana de ultrafiltrare 0,1 microni – este utilizata in multe sisteme de filtare a apei si este foarte eficienta in filtrarea chisurilor de criptosporidium si giardia, E-coli, bacterii si virusuri.
Am lasat ca un ultim avantaj tehnic faptul ca IONIZATORUL BIONTECH BTM-505N, este construit cu doua tehnologii care permit un control exact al apei ionizate si al pH-ului dar oferta si o calitate superioara a apei pe termen lung, acest lucru insemnand ca aceeasi performanta se poate obtine indiferent daca aparatul este nou sau deja a functionat cativa ani:

-SMSP – (Switching Mode Power System) – acest tip de alimentare electrica permite un control exact al pH-ului obtinut, net superior ionizatoarelor construite cu transformator;
– DARC – Dual Automatic Reverse Cleaning – acest tip de curatare a placilor din titan imersate in platina o veti intalni doar la ionizatorul BIONTECH BMT-505N. Curatarea corecta a placilor este extrem de importanta pentru ca ionizatorul sa aiva aceeasi performanta si peste ani de zile.

De aici puteti achizitiona ionizatorul BIONTECH BTM-505N. Apa alcalina ionizata inseamna: sanatate, energie, eliminarea toxinelor din corp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *