DE CE SA ALEGEM TEHNOLOGIA TAC – TEMPLATE ASSISTED CRYSTALLIZATION?

DE CE SA ALEGEM TEHNOLOGIA TAC - TEMPLATE ASSISTED CRYSTALLIZATION

Motive pentru alegerea tehnologiei anticalcar TAC

Probabil ce mai buna tehnologie de dedurizare fara sare din lume, ecologica, economica, chiar si cu buzunarul! 

Sistemele de tratare a apei dure, neconventionale sunt: magnetice, catalicite, electrostatice si cristalizare asistata TAC (template assisted crystallization). Intre toate acestea, exceleaza ultima si anume TAC.

Directorul de la compania Intermontain Soft Water (SUA), implicat de minim 20 ani in in tratarea apei, a declarat ca tehnologia TAC (Template Assisted Crystallization), este cea mai buna metoda de tratare a apei impotriva apei dure, ecologica, fara consum de sare si fara consum de apa la regenerare.

Acest articol este concentrat pe a arata ca tehnologia Template Assisted Crystallization este cea mai buna metoda de tratare a apei dure, fara efecte negative asupra apei si fara efecte negative asupra mediului.

Tehnologia de dedurizare TAC de la Next Scale Stop, are aceeasi performanta impotriva depunerilor, exact ca un dedurizator clasic cu sare (cu rasina schimbatoare de ioni) si anume 99,6%, conform protocolului standard german DVGW, articolul W512 (Verification Water Treatment for reduction of scale formation).

Tehnologia TAC oferta tratamentul ideal al apei pentru:

  • reducerea depunerilor calcaroase si efectele negative ale apei dure;
  • economiseste energie;
  • nu arunca apa la canalizare sau regenerare;
  • poluare zero;
  • minimineaza investitia, nu necesita mentenanta si costuri de operare.

Intrebari despre tehnologia TAC? Compania noastra este in parteneriat cu compania Next Filtration una dintre cele mai mari firme de tratare a apei. Next Filtration ofera tehnologia TAC prin brandul Next Scale Stop.

Next Scale Stop funtioneaza garantat! Alegerea corecta a dimensiunii dedurizatorului fara sare (TAC) este esentiala in multumirea deplina. In functie debitul necesar, se va alege echipamentul potrivit. Next Filtration este de departe compania care detine tehnologii de top in tratarea apei si ingineri cu experienta in calcularea si dimensionarea echipamentelor.

Next Scale Stop, dedurizator fara sare pentru zona casnica (pentru aplicatii mai mari precum: hoteluri, pensiuni, ferme, irigatii), ne puteti contacta prin email: Contact

Dedurizator fara sare Trio TAC Next Scale Stop, ce contine filtrare mecanica 5 microni, declorinare si tartare anticalcar. Compatibil cu orice casa sau vila rezidentiala:

DEDURIZATOR APA FARA SARE TRIO TAC NEXT SCALE STOP NSS-110B-T

Dedurizator fara sare Duo TAC Next Scale Stop, ce contine filtrare mecanica 5 microni si tartare anticalcar. Compatibil cu orice casa sau vila rezidentiala:

DEDURIZATOR APA FARA SARE DUO TAC NEXT SCALE STOP NSS-110B-D

Dedurizator fara sare TAC Next Scale Stop. Compatibil cu orice casa sau vila rezidentiala:

DEDURIZATOR APA FARA SARE TAC NEXT SCALE STOP NSS-110B

3 thoughts on “DE CE SA ALEGEM TEHNOLOGIA TAC – TEMPLATE ASSISTED CRYSTALLIZATION?

  1. Pingback: Dedurizator fara sare, declorinator automat si filtre mecanice in Otopeni, Ilfov - azura.ro

  2. Pingback: Dedurizator fara sare TAC, declorinare si filtrare mecanica in Voluntari, Ilfov - azura.ro

  3. Pingback: Prefiltru pentru ionizatorul de apa alcalina - azura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *