Dedurizatoare fara sare TAC, instalate in Buftea, Ilfov

Dedurizatoarele TAC fara sare instalate in Buftea.

Acest lucru inseamna ca tratarea apei dure se va face fara a elimina din apa ionii de calciu si de magneziu, deci fara a scadea duritatea apei. Totusi, apa va avea comportamentul unei ape dedurizate: va fi mai putin agresiva cu pielea si cu parul, petele mici albe de pe chiuveta, cada, dus, vesela se vor sterge cu usurinta si fara utilizarea chimicalelor agresive. Conductele, centrala de incalzire, boilerul si toate electrocasnicele ce utilizeaza apa (masina de spalat) vor fi protejate impotriva calcarului si a depunerilor. Aceste lucruri sunt conformate de a treia parte, si anume, de testul german DVGW, articolul W512, ce face referire la – verificarea dispozitivelor pentru reducerea depunerilor. Rezultatul este ca tehnologia TAC produsa de catre Next Filtration (Next Scale Stop), reduce depunerile la fel de eficient ca si un dedurizator clasic cu consum de sare si anume in proportie de 99,6%.

Mai jos am adaugat o galerie foto pentru echipamentele TAC NSS 110B cu bypass, instalate in Buftea, Ilfov. In fata dedurizatorului TAC NSS, puteti vedea instalat in sistem de filtrare SPARTAN BLUE DUO 20″, ce contine un cartus pentru filtrarea particulelor in suspensie (nisip, rugina, mal) si un cartus pentru declorinare.

In cazul in care ai achizitionat si instalat un dedurizator fara sare TAC NSS de la noi, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Mai jos prezentarea echipamentelor instalate. 

Filtrare mecanica si declorinare:

https://azura.ro/produs/filtru-pentru-casa-spartan-blue-duo-20-azura-filters/

Tratare anticalcar cu TAC Next Scale Stop:

DEDURIZATOR APA FARA SARE TAC NEXT SCALE STOP NSS-110B

Doresti consultanta in alegerea echipamentelor? Click pe: Contact

Ce spun clientii despre noi prin intermediul recenziilor google/azura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *