Dedurizatoare fara sare TAC, instalate in Jud. Giurgiu

Dedurizatoare fara sare TAC, instalate in Jud. Giurgiu

Dedurizatoarele fara sare TAC, sunt sisteme de conditionare a apei dure, cel mai modern si eficient tratament in momentul de fata.

Eficienta impotriva depunerilor de calcar este de 99.6%, conform protocolului german DVGW, articolul W512, ce face referire la verificarea dispozitivelor pentru tratarea apei dure. Eficienta impotriva depunerilor este aceeasi ca si in cazul un dedurizator clasic (cu sare), doar ca economiile sunt foarte mari in cazul sistemului TAC. Alt avantaj, poate fi instalat oriunde, chiar si in conditii de umezeala excesiva, chiar si in locuri unde nu exista posibilitatea de legare la o scurgere, nu are nevoie de curent electric. Acest lucru este posibil doar pentru dedurizatorul fara sare TAC.

Mai jos puteti vedea echipamentele noastre instalate de catre client in judetul Giurgiu, localitatea Joita. Echipamentele sunt: dedurizator fara sare TAC NSS-110B, cu carcasa fara bypass si filtru SPARTAN BLUE DUO 20″

Multumim clientului pentru incredere si pentru fotografiile de mai jos.

In cazul in care ai achizitionat si instalat un dedurizator fara sare TAC NSS de la noi, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Mai jos prezentarea echipamentelor instalate. 

Filtrare mecanica si declorinare:

FILTRU PENTRU CASA SPARTAN BLUE DUO 20″ AZURA FILTERS

Tratare anticalcar cu TAC Next Scale Stop:

DEDURIZATOR APA FARA SARE TAC NEXT SCALE STOP NSS-110B

Doresti consultanta in alegerea echipamentelor? Click pe: Contact

Ce spun clientii despre noi prin intermediul recenziilor google/azura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *