Apa pentru productia de antigel?

Esti interesat sa produci antigel iar apa necesita o anumita calitate?

Apa pentru productia de antigel necesita un proces de tratare. Daca produci spre exemplu antigel pentru circuitul inchis al centralei termice, nu poti utiliza apa nefiltrata si netratata.

Prin procesul de filtrare si de dedurizare, apa va deveni moale si cu o incarcare sedimentara foarte mica. Cu alte cuvinte, antigelul produs cu apa tratata, nu va produce depuneri in instalatie si in schimbatorul de caldura al cetralei termice. Iar calitatea buna a agentului de incalzite inseamna lipsa problemelor tehnice pentru centrala termica si eficienta energetica ridicata. Fara depuneri, centrala va avea eficienta ridica de incalzire, deci consum redus de gaz sau de curent electric.

O informatie publicata in materialele de la Scalewatcher, arata ca o depunere de doar 1,5 mm in schimbatorul de caldura sau pe rezistenta de incalzire, creste costul cu energia (gaz sau curent electric) aproximativ 15%.

Cu alte cuvinte calitatea apei cu care produci antigel este esentiala. Apa trebuie sa fie dedurizata iar in unele cazuri chiar demineralizata si evident foarte bine filtrata mecanic.

Mai jos poti vedea galerie foto (click pe imagini pentru zoom in) pentru echipamentele noastre ce sunt la lucru cu scopul de a produce antigel. Apa rezultata este dedurizata, declorinata si filtrata pana la un grad de 1 micron. Acest proiect este realizat in Popesti Leordeni. Instalarea in acest caz a fost efectuata de catre client, noi am furnizat echipamentele, propunerea tehnica si schema de instalare, plus PIF.

Daca si tu esti in cautarea echipamentelor de filtrare si tratare a apei, pentru productia de antigel, ne poti contacta prin formularul: Contact. Vom evalua calitatea apei, debitul orar necesar si programul de lucru, dupa care iti vom oferi solutia tehnica necesara. Proiectam, instalam, punem in functiune si oferim service in garantie si post garantie pentru echipamentele furnizate de noi. Te asteptam sa ne contactezi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *