Filtru Arkal Super 1 cu discuri si robinet purjare instalat in Judetul Dambovita

Filtrul Arkal Super 1″, este un dispozitiv de filtrare prin discuri. Acest lucru inseamna ca apa trece prin discuri zimtate intr-o anumita forma si la un numit grad. Discurile sunt presate in interiorul filtrului.

Modelul prezentat mai jos in imagini, are un grad de filtrare de 55 microni. Filtru este dotat si cu robinet manual de purjare. Gradul de curatare doar prin puraje manuala este foarte bun, undeva la 90% ceea ce ii ofera avantajul unei intretineri usoare. La cateva luni, cartusul va fi scos din carcasa si va fi spalat sub jet de apa. Se poate curata si mai bine, prin introducerea acestuia in detartrant / otet / apa cu sare de lamaie.

Filtrul nu necesita intretinere speciala ci doar curatare si purjare. Este indicat sa utilizati un silicon alimentar pentru o-ring, ori de cate ori desfaceti filtrul. Se va curata garnitura de mizerie si se va unge cu un silicon alimentar.

Filtrul Arkal Super 1″ este cel din stanga imaginilor de mai jos. Clientul ne-a trimis pozele si ne-a comunicat ca este foarte eficient in retinerea mizeriei din apa.

Instalarea a fost efectuata de catre client in Comuna Valea Lunga Cricov, Judetul Dambovita. Click pe imagini pentru zoom in.

In cazul in care ai achizitionat si instalat un filtru Arkal de la noi,  te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

FILTRU APA RETEA CU DISCURI SI ROBINET PURJARE ARKAL SUPER 1”

Inapoi in magazinul online azura.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *