Apa alcalina ionizata si hidrogenata molecular, produsa cu ionizatorul Crewelter 9 in Com. Berceni, Jud. Prahova

Apa alcalina ionizata si hidrogenata molecular, produsa cu ionizatorul Crewelter 9 in Com. Berceni, Jud. Prahova

Crewelter 9 – instalat in Com. Berceni, Jud Prahova – ionizator de apa ce produce apa alcalina hidrogenata molecular.

Construit cu 9 placi din titan acoperite cu platina, produs in Coreea de Sud. Mai jos galerie foto cu aparatul instalat.

Ionizatorul Crewelter 9 detine nenumarate certificari printre care si certificat de dispozitiv medical, obtinut tot in Coreea de Sud.

Crewelter 9 este foarte performant in producerea de apa imbogatita cu hidrogen molecular. Mai jos un film in care apa este testata, pus la dispozitie de catre producator.

Despre apa hidrogenata molecular si produsa de ionizatorul Crewelter 9

Hidrogenul molecular este prezent in apa alcalina ionizata prin bule foarte mici. Hidrogenul molecular este cel care ofera energie corpului nostru si este mult mai usor adsorbit de celulele noastre, deoarece hidrogenul nu poate fi oprit nici macar de recipienti din metal. H2 este o celula atat de mica incat poate penetra orice tesut si orice celula umana. Orice alt antioxidant, precum vitamina C sau alte vitamine, contin molecule mult mai mari in comparatie cu H2. Hidrogenul molecular este cel mai puternic antioxidant cunoscut.

Despre beneficiile apei ionizate imbogatita cu hidrogen molecular

 • imbunatateste sistemul imunitar si ofera protectie celulara;
 • indeparteaza radicalii liberi din corpul nostru;
 • este mai usor de asimilat in organism, deci hidrateaza mult mai bine in comparatie cu orice alta apa;
 • imbunatateste circulatia sanguina;
 • reduce imbatranirea si reduce in acelasi timp ridurile;
 • ajuta in refacerea sportivilor dupa eforturi mari, ajuta in refacerea musculara, in cazul febrei musculare;
 • reduce problemele cauzate de constipatie;
 • imbunatateste viata pacientilor cu probleme tumorale si care sunt sub tratament;
 • scade colesterolul din sange;
 • ajuta in diferite afectiuni: diabet, cardiovasculare, Alzheimer.
 • Cea mai buna apa hidrogenata este cea consumata imediat. Aceasta apa se poate pastra si in frigider pentru 25 h dar numai in sticla de sticla sau in recipiente din otel inoxidabil.
 • In Europa hidrogenul este considerat  si aprobat de catre Food and Drugs Administriation (FDA), aditiv alimentar.

Bananele sunt foarte bogate in antioxidanti, totusi, aproximativ 1,5 litri de apa hidrogenata consumati, este similar ca si cum ai fi mancat 765 de banane. Logica este simpla: in cat timp poti manca 700 de banane? In cat timp poti consuma 1,5 l de apa?

Test pentru apa produsa de ionizatorul Crewelter  – care demonstreaza prezenta a 1600 ppb hidrogen in apa, ceea ce este egal cu 1,6 ppm. Performanta este uluitoare ceea ce aduce acest aparat in topul celor mai bune ionizatoare de apa.

Ionizatorul Crewelter 9 din galeria foto de mai jos este instalat in Com. Berceni, Jud. Prahova.

In cazul in care ai achizitionat si instalat un ionizator Crewelter 9 de la noi, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

PS: Un sfat ca pentru un prieten. Schimbarea apei este probabil cel mai bun lucru pe care-l poti face. Oare trebuie sa-ti spun de Bisfenol A (substanta chimica cancerigena) ce ajunge din peturile de plastic in apa (apa imbuteliata si stocata necorespunzator) sau mai nou, microparticule de plastic prezente in apa imbuteliata? Doar o cautare pe google despre „BPA in water” ori „microplastic in bottled water” si vei vedea ca ceea ce-ti spun nu sunt texte de persuasiune ci apa pe care o consumi.

Daca esti 70% apa, ce oare este mai important decat consumul unui ape curate, fara chimicale iar in cazul ionizatorului Crewelter 9, chiar o apa antioxidanta, care iti curata corpul si-l alcalinizeaza? Hotararea de astazi face diferenta de maine!

IONIZATOR DE APA CREWELTER 9 | 2 FILTRE | 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA | CU MONTARE PE CHIUVETA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *