Cel mai bun filtru de apa pentru Cluj-Napoca

Cel mai bun filtru de apa pentru Cluj-Napoca

Stiai ca apa din Cluj-Napoca are o duritate mult sub limita minima admisa de lege?

Iar acest lucru inseamna ca apa este foarte slab mineralizata, chiar mai slab decat spune legea apei potabile din Romania? Mai multe despre acest subiect aici: Ce duritate are apa din Cluj-Napoca?

Mineralele din apa sunt foarte importante. Corpul uman are nevoie de aceste minerale. Asta spune si studiul publicat de Institutul National din Republica Cehia. Studiul se numeste: HEALTH RISKS FROM DRINKING DEMINERALISED WATER

Desigur, cu privire la apa din Cluj-Napoca vorbim de o apa slab mineralizata, sub limita minima admisa de lege, dar nu de apa demineralizata. Apa demineralizata implica ca aceasta nu aiba deloc minerale. Ori apa din Cluj-Napoca are minerale dar in proportie foarte mica.

Cel mai bun filtru de apa pentru Cluj-Napoca

Cel mai bun filtru este cel care are capacitatea sa adauge o proportie mica de minerale naturale in apa dar in acelasi timp sa fie capabil de o filtrare foarte eficienta. Filtrarea foarte buna inseamna:

*sa poata elimina din apa rugina, nisip, mal;
*sa poata elimina din apa clor, trihalometan, erbicide, pesticide;
*sa poata elimina din apa metale grele, precum plumbul ce are capacitatea sa migreze in apa din retelele vechi;
*sa poata filtra bacterii, in caz de contaminare accidentala;
*sa poata elimina din apa protozoare precum criptosporidium si giardia, ce sunt rezistente la clor.

Daca toate aceste conditii sunt implinite, atunci filtrul ce poate implini aceste functii este ideal pentru Cluj-Napoca.

Galerie foto cu filtrul de apa ULTRAZURA 11UF BMB LINE, instalat chiar in Cluj-Napoca (multumim clientilor pentru aceste poze). Click pe foto pentru zoom in:

Poate ca iti spui: „eu consum apa imbuteliata, deci nerelevant pentru mine cum este apa din Cluj-Napoca”. Crezi ca apa imbuteliata este un combustibil bun pentru tine? Hai sa vedem.

Studiul Orb Media prin care s-au testat 250 de sticle cu apa (apa imbuteliata PET) din 11 branduri, a aratat ca: toate erau contaminate cu plastic de mai multe tipuri: polipropilena, nylon, polietilena tereftalata (PET). Aici vorbim de microplastic, particule atat de mici prezente in apa imbuteliata, incat nu se pot observa cu ochiul liber.

Esti 70% apa. Apa este combustibilul organismului. Tu ce alegi sa bei?

Pentru Cluj-Napoca iti propunem filtrul ULTRAZURA 11UF BMB LINE, ce contine inclusiv un mineral natural numit calcit, ce imbogateste usor apa cu acest mineral. In plus, apa va deveni usor alcalina, datorita actiunii acestui mineral natural.

Poti comanda chiar acum acest filtru printr-un simplu click pe imaginea de mai jos. Iti oferim suport telefonic si tutorial video pentru instalare, prezent pe youtube!

FILTRU APA ULTRAZURA 11UF BMB LINE

Recenzii pentru filtrul de apa ULTRAZURA 11UF BMB Line (click pe recenzii pentru zoom in):

Ce spun clientii despre noi, prin intermediul recenziilor google/azura.ro?

2 thoughts on “Cel mai bun filtru de apa pentru Cluj-Napoca

  1. Moldovan says:

    Precis după funcționarea a unei perioade de timp(sau cant. de apa filtrata) necesita niște consumabile. Specificați care sunt acestea, de unde se procura, pentru a vedea și partea financiara a apei filtrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *