Ozonator apa pentru spalarea hainelor fara detergent – instalat in Bucuresti

ozonator apa pentru spalarea hainelor fara detergent – instalat in bucuresti (1)

Ozonator apa pentru spalarea hainelor fara detergent, instalat in Bucuresti

Stiai ca poti renunta complet la detergent prin insalarea unui Ozonator AZURAECO3? Ai idee cate chimicale pui zilnic pe piele prin purtarea hainelor spalate cu detergent?

Conform medicului Cristina Safta, unii detergenti contin lauril sulfat de sodiu, care este foarte daunator. In procesul tehnologic de obtinere a acestui lauril sulfat de sodiu, este implicat dioxnul, un ingredient foarte riscant care ne predispune la apartia de cancere. Dar acesti detergent contin si alte tipuri de chimicale care pot provoca dermatite de contact, probleme respiratoria si chiar crize de astm.

Conform aceleasi surse (Emisiunea „Sfat de sanatate” cu Andreea Gicolea), ar trebui sa evitam pe cat posibil detergentii cu urmatoarele chimicale: dietanolamina – ajuta detergentul sa faca spuma; 1,4-dioxan – listat ca un compus cancerigen coloranti artificiali; parfumuri sintetice; inalbitori UV/optici; lauril sulfat de sodiu (SLS) – agent de spumare; fosfati; etoxilat de nonilfenol; benzen.

Mai jos, galerie foto cu ozonatorul AZURAECO3, instalat in Bucuresti


Stiai ca?
• Nu este necesara apa calda atunci cand utilizezi ozon pentru spalarea rufelor, rezulta economie de energie;
• Nu este necesar detergent, da ai citit corect, speli rufele fara detergent. Doar daca rufele sunt intr-o conditie foarte proasta, foarte murdare, cu grasimi sau uleiuri, atunci este necesar sa utilizezi degergent. Dar in conditii normale, pentru haine de zi cu zi, poti renunta total la detergent;
• Ozonul distruge microorganismele, de 3000 de ori mai rapid decat inalbitorii; Asta inseamna protectie sporita pentru tine si familia ta, impotriva bacteriilor si a virusurilor;
• Scapi de contactul cu chimicalele din detergent, aceste chimicale raman intr-o anumita proportie in haine, chiar si dupa clatire.

Sanatatea este cu siguranta cea mai importanta resursa a ta, impreuna cu timpul. Nu are pret si nu trebuie neglijata. De aceea, iti sugeram sa-ti instalezi chiar astazi un ozonator si sa elimini utilizarea detergentului. Vrei sa vorbesti cu noi? Click aici pentru: Contact.

Aici gasesti ozonatorul pentru achizitie:

OZONATOR APA AZURAECO3 – SPALAREA HAINELOR FARA DETERGENTI

Recenziile clientilor nostri:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *