Purificatoare apa cu ultrafiltrare ULTRAZURA 11UF BMB instalate in Bucuresti

Purificatoarele de apa ULTRAZURA 11UF din gama BMB, sunt produse sub brandul AZURA FILTERS si se disting prin inovatia mediilor filtrante dar si prin usurinta cu care se schimba cartusele filtrante. Niciun alt sistem de filtrare nu incorporeaza atat de multe tehnologii intr-o singura unitate: filtrare antibacteriana asigurata de noua tehnologie cu nano-zinc, carbune activat bloc si granular obtinut din coaja de nuca de cocos pentru declorinare, carbune activat pudra (UFP) pentru filtrarea metalelor grele, membrana de ultrafiltrare pentru eliminarea bacteriilor si a protozoarelor precum criptosporidium si giardia, calcitul (mineral natural) care ofera apei un gust foarte bun si in acelasi timp alcalinizeaza usor apa. Toate aceste tehnologii de filtrare sunt puse impreuna intr-o singura unitate de filtrare, intr-o anumita ordine, pentru a obtine o apa de calitate superioara si un sistem fiabil in timp.

Certificarile de tip SGS, TSE, CE, IEC sunt si ele prezente. Mai mult, materialele din care este construit acest sistem unic de filtrare, detin la randul lor certificari de tipul NSF. Sistemul de productie este si el supus certificarilor de tipul ISO 9001 si ISO 14001, OHSAS 18001.

Amplasarea echipamentului se face sub chiuveta/blat iar consumul de apa se face prin bateria speciala, primita in colet si instalata pe chiuveta sau blat (este necesara o gaura cu diametrul de 12 mm).

Mai jos gasiti galerie foto cu purificatoare de apa ULTRAZURA 11UF BMB LINE – AZURA FILTERS, instalate in Bucuresti (click pe foto pentru zoom in):

Instalat in zona Sebastian:

Instalat in zona Vacaresti:

Instalat in zona Militari:

Instalat in sectorul 4, zona Metro. Acest sistem de filtrare a fost vandut si instalat la recomandarea unui alt client, care la randul sau a achizitionat doua sisteme de filtrare identice. Multumim Beni, pentru recomandare! Suntem recunoscatori ca avem un astfel de prieten.

Instalat in zona Crangasi:

Instalat in zona Chitila:

Instalat in Blv. Alexandru Obregia:

Instalat in ansamblul rezidential Greenfield, in acest cu o baterie ce are trei cai:

Instalat in zona Militari:

Instalat in zona Baba Novac:

Instalat in zona Ion Mihalache:

Video cu purificatorul ULTRAZURA 11UF BMB LINE:

In cazul in care ai achizitionat si instalat un aparat purificator ULTRAZURA 11UF BMB LINE, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

FILTRU APA ULTRAZURA 11UF BMB LINE

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *