Purificatoare apa cu ultrafiltrare ULTRAZURA 11UF BMB instalate in Cluj-Napoca

Purificatoare apa cu ultrafiltrare ULTRAZURA 11UF BMB instalate in Cluj-Napoca

Purificatoarele de apa ULTRAZURA 11UF din gama BMB, sunt produse sub brandul AZURA FILTERS si se disting prin inovatia mediilor filtrante dar si prin usurinta cu care se schimba cartusele filtrante. Niciun alt sistem de filtrare nu incorporeaza atat de multe tehnologii intr-o singura unitate: filtrare antibacteriana asigurata de noua tehnologie cu nano-zinc, carbune activat bloc si granular obtinut din coaja de nuca de cocos pentru declorinare, carbune activat pudra (UFP) pentru filtrarea metalelor grele, membrana de ultrafiltrare pentru eliminarea bacteriilor si a protozoarelor precum criptosporidium si giardia, calcitul (mineral natural) care ofera apei un gust foarte bun si in acelasi timp alcalinizeaza usor apa. Toate aceste tehnologii de filtrare sunt puse impreuna intr-o singura unitate de filtrare, intr-o anumita ordine, pentru a obtine o apa de calitate superioara si un sistem fiabil in timp.

Cetificarile de tip SGS, TSE, CE, IEC sunt si ele prezente. Mai mult, materialele din care este construit acest sistem unic de filtrare, detin la randul lor certificari de tipul NSF. Sistemul de productie este si el supus certificarilor de tipul ISO 9001 si ISO 14001, OHSAS 18001.

Amplasarea echipamentului se face sub chiuveta/blat iar consumul de apa se face prin bateria speciala, primita in colet si instalata pe chiuveta sau blat (este necesara o gaura cu diametrul de 12 mm).

Mai jos gasiti galerie foto cu purificatoare de apa ULTRAZURA 11UF BMB LINE – AZURA FILTERS, instalate in Cluj-Napoca (click pe foto pentru zoom in):

Crezi ca apa imbuteliata este un combustibil bun pentru tine? Hai sa vedem.

Studiul Orb Media prin care s-au testat 250 de sticle cu apa (apa imbuteliata PET) din 11 branduri, a aratat ca: toate erau contaminate cu plastic de mai multe tipuri: polipropilena, nylon, polietilena tereftalata (PET). Aici vorbim de microplastic, particule atat de mici prezente in apa imbuteliata, incat nu se pot observa cu ochiul liber.

Esti 70% apa. Apa este combustibilul organismului. Tu ce alegi sa bei?

FILTRU APA ULTRAZURA 11UF BMB LINE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *