Ce este apa alcalina ionizata si de ce ar trebui sa o consumam?

Ce este apa alcalina ionizata si de ce ar trebui sa o consumam

Apa alcalina ionizata este de departe ce mai mai buna apa potabila la care avem acces. 

Apa ionizata este apa imbunatatita electronic si este creata prin electroliza. Este produsa utilizand apa de la chiuveta si trecuta prin elecrozi de catod (negativ) si anod (pozitiv), ce ionizeaza mineralele din apa creand ioni pozitivi (CI, S, P) si ioni negativi ( Ca, K, Mg, Na). Electrozii sunt compusi din titan, cel mai dur metal cunoscut si acoperiti cu platina, ceea ce ii face un excelent conductor pe perioada  lunga.

“Magia” vine atunci cand o membrana separa anumiti ioni din apa, astfel creandu-se apa alcalina si apa acida. Aceste doua tipuri de apa sunt intotdeauna create in acelasi timp, pe perioada procesului de ionizare a apei. 70% apa alcalina ionizata si 30% apa acida ionizata. Prin urmare, pentru producerea a 0,7 galoane de apa alcalina, rezulta 0,3 galoane de apa acida ionizata.

Electroliza este cel mai des facuta cu anodul si catodul in aceeasi solutie, fara o despartire printr-o membrana. Ionii negativi si pozitivi se anuleaza unii pe ceilalti si in mod uzual cauzeaza o puternica tulburare a apei.  Membrana semipermeabila care separa ionii negativi de ionii pozitivi si apa alcalina de apa acida este una dintre cele mai mari descoperiri ale secolului XX.

Proprietatile apei alcaline ionizate sunt: antioxidanta, alcalinizanta, hidratanta, detoxifianta. Daca ne asteptam sa fim sanatosi atunci trebuie sa ne: hidratam, alcalinizam, detoxifiem corpul nostru.

Atentionare: Toate informatiile prezente in acest articol, fie prin distribuitorii acestui produs (informatie oferita de distribuitori), nu au fost evaluate de vreun organism certificat sau acreditat din zona sanatatii si nu au ca scop sa diagnosticheze, sa trateze ori sa previna diferite boli. Aceste produse nu sunt prescrise pentru o anumita problema medicala. Aceste produse sunt importante doar pentru dieta de zi cu zi.

Ionizatoarele din oferta noastra sunt echipamente premium si mai ales fiabile, cu performante excelente in ionizarea si alcalinizarea apei.

Ionizator apa cu montare deasupra chiuvetei, 9 placi din titan cu platina, sterilizator cu UV, 2 filtre incorporate, certificat medical:

IONIZATOR DE APA MEDIQUA AK-2000 – 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA – 2 FILTRE – CU MONTARE PE CHIUVETA

Ionizator apa cu montare deasupra chiuvetei, 9 placi din titan cu platina, sterilizator cu UV, 2 filtre incorporate, certificat medical:

IONIZATOR DE APA CREWELTER 9 | 2 FILTRE | 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA | CU MONTARE PE CHIUVETA

Ionizator apa cu montare deasupra chiuvetei, 7 placi din titan cu platina, 1 filtru incorporat:

IONIZATOR APA JA – 703 PurePro

Ionizator apa cu montare sub chiuveta, 9 placi din titan cu platina, sterilizator cu UV, 2 filtre incorporate, certificat medical:

IONIZATOR DE APA CREWELTER | 2 FILTRE | 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA | CU MONTARE SUB CHIUVETA

Ionizator apa cu montare sub chiuveta, 9 placi din titan cu platina, sterilizator cu UV, 2 filtre incorporate, certificat medical:

IONIZATOR DE APA MEDIQUA AK-2000 – 9 PLACI DIN TITAN CU PLATINA – 2 FILTRE – CU MONTARE SUB CHIUVETA

Daca inca esti nelamurit, iti aducem in atentie faptul ca esti 70% apa. Stilul de viata, hrana, odihna, toate conteaza in procesul ireversibil de imbatranire. Tot ce putem face este sa franam acest proces, iar apa joaca cel mai important rol poate, deoarece suntem 70% apa, asa cum spuneam mai sus. Deci, ce oare conteaza mai mult ca apa sa fie de calitate, iar daca se poate si antioxidanta. Antioxidantii sunt cei care ne tin sanatosi, care elimina radicalii liberi din corpul nostru, al meu si al tau. Cu cat mai multi cu atat mai energici si mai tineri.

Orice intrebare a ta, are un raspuns de la noi, aici: Contact

Ce spun clientii despre noi prin intermediul recenziilor google/azura.ro

 

2 thoughts on “Ce este apa alcalina ionizata si de ce ar trebui sa o consumam?

  1. Pingback: APA ALCALINA | MOLECULA H2O

  2. Pingback: DE UNDE CUMPAR APA ALCALINA IONIZATA IMBUTELIATA? | MOLECULA H2O

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *