Aparate anticalcar Scalewatcher 4 STAR , instalate in Pipera Tunari, Jud Ilfov

Aparatele anticalcar Scalewatcher 4 STAR au o garantie de 10 ani si o garantie de multumire, de pana la 12 luni (cu posibilitate de retur). Producatorul acestor aparate este Olandez si fabrica aparate anticalcar atat pentru zona casnica cat si pentru zona comerciala si industriala. Este singurul producator care are cunostintele necesare si capacitatea de a fabrica aparate care sa trateze apa ce trece prin conducte de 3 m diametru.  Produsele Scalewatcher au fost testate de catre Universitatea Portsmouth, ai sa concluzionat: Scalewatcher are un randament excelent impotriva apei dure. Puteti solicita prin email aceasta scrisoare de recomandare.

Mai jos gasiti aparate anticalcar Scalewatcher 4 STAR, instalate in Pipera Turani, jud. Ilfov. Modelul Scalewatcher 4 STAR, este potrivit pentru orice duritate si pentru orice casa sau vila rezidentiala, indiferent de marime.

In cazul in care ai achizitionat si instalat un aparat anticalcar Scalewatcher 4 STAR, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *