Purificatoare apa ceramice CERAZURA LINE, instalate in Bucuresti

Purificatoarele ceramice CERAZURA LINE, sunt sisteme de filtrare ce se instaleaza sub chiuveta, iar consumul de apa se face prin bateria separata, instalata in chiuveta sau in blat.

Este necesara o gaura de 12 mm pentru a se putea instala bateria (ce face parte din chitul de instalare). Sub chiuveta se instaleaza o piesa cu trei cai cu robinet pentru alimentarea unitatii de filtrare (primita in pachet). Prin aceasta piesa cu trei cai, se ofera posibilitatea ca apa sa alimenteze separat unitatea de filtrare, separat fata de bateria clasica, utilizata la spalatul vaselor. In acest fel, cartusele filtrante nu se “consuma”  inutil.

Purificatoarele din linia CERAZURA, sunt compuse din trei filtre ce comunica intre ele.

Apa rece prin cele trei filtre si este purificata treptat, fiind eliminati foarte multi contaminanti. Acest sistem este destinat a se utiliza cu apa din retelele publice, declarate potabile. Rolul purificatorului este de a corecta anumiti parametrii si de a oferi in siguranta in consumul de apa. Gustul apei va fi unul excelent!

Mai jos puteti vedea purificatoare CERAZURA LINE instalate in Bucuresti. Unul dintre cele mai preferate modele din linia CERAZURA, este modelul 9MF.

Mai jos puteti vedea un purificator CERAZURA LINE 9MF, instalat cu baterie cu trei cai, adica: a fost eliminata bateria de apa filttrata (bateria suplimentara din chitul de instalare). A fost demontata de pe chiuveta bateria ca doua cai (apa calda si apa rece),  A fost instalata o baterie cu trei cai: apa rece, apa calda, apa filtrata.

Mai jos puteti gasi filme scurte cu purificatoarele CERAZURA LINE 9MF – AZURA FILTERS, instalate in Bucuresti.

In cazul in care ai achizitionat si instalat un aparat purificator CERAZURA LINE 9MF, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

Crezi ca apa imbuteliata este un combustibil bun pentru tine? Hai sa vedem.

Studiul Orb Media prin care s-au testat 250 de sticle cu apa (apa imbuteliata PET) din 11 branduri, a aratat ca: toate erau contaminate cu plastic de mai multe tipuri: polipropilena, nylon, polietilena tereftalata (PET). Aici vorbim de microplastic, particule atat de mici prezente in apa imbuteliata, incat nu se pot observa cu ochiul liber.

Esti 70% apa. Apa este combustibilul organismului. Tu ce alegi sa bei?

Mai jos, purificatorul ceramic prezentat in articolul de mai sus. Comanda acum pentru a te hidrata corect si cu apa de calitate superioara:

FILTRU APA CERAMIC CERAZURA LINE 9MF – AZURA FILTERS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *