Purificatoare apa cu ultrafiltrare ULTRAZURA LINE, instalate in Bucuresti

Purificatoarele ULTRAZURA LINE, sunt sisteme de filtrare ce se instaleaza sub chiuveta, iar consumul de apa se face prin bateria separata, instalata in chiuveta sau in blat.

Este necesara o gaura de 12 mm pentru a se putea instala bateria (ce face parte din chitul de instalare). Sub chiuveta se instaleaza o piesa cu trei cai cu robinet pentru alimentarea unitatii de filtrare (primita in pachet). Prin aceasta piesa cu trei cai, se ofera posibilitatea ca apa sa alimenteze separat unitatea de filtrare, separat fata de bateria clasica, utilizata la spalatul vaselor. In acest fel, cartusele filtrante nu se “consuma”  inutil.

Purificatoarele din linia ULTRAZURA, sunt compuse din patru filtre ce comunica intre ele. Apa rece prin cele patru filtre si este purificata treptat, fiind eliminati foarte multi contaminanti. Acest sistem este destinat a se utiliza cu apa din retelele publice, declarate potabile. Rolul purificatorului este de a corecta anumiti parametrii si de a oferi in siguranta in consumul de apa. Gustul apei va fi unul excelent!

Mai jos puteti vedea purificatoare ULTRAZURA LINE instalate in Bucuresti.

In cazul in care ai achizitionat si instalat un purificator ULTRAZURA LINE, te rugam sa ne trimiti poze cu el, pentru sectiunea noastra de Echipamente Instalate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *