Si tu te-ai saturat de curatarea chimica a centralei termice?

Si tu te-ai saturat de curatarea chimica a centralei termice

Locuiesti intr-o zona cu apa dura si te confrunti cu calcarul din apa? Periodic esti nevoit sa faci o curatare chimica a centralei termice?

Ce iti propunem noi este investitia intr-un aparat care te va scapa cu siguranta de aceasta problema a curatarii chimice si asta fara consumabile. Acest aparat este utilizat si testat deja de catre clientii din Romania, care la cateva luni de zile erau nevoiti sa aplice o noua curatare chimica. Daca te-ai saturat de acest lucru, continua lectura pentru a intelege ce poate face acest aparat anticalcar pentru tine.

Explicatii despre aparatul anticalcar Scalewatcher si cum anume functioneaza

Aparatul electronic anticalcar Scalewatcher este un conditionator. Acesta nu dedurizeaza apa! Apa va avea aceeasi cantitate de ioni de calciu si de magneziu inainte si dupa tratarea cu aparatul Scalewatcher. Mai clar, apa va avea aceeasi duritate cu si fara aparatul anticalcar Scalewatcher.

Daca totusi prin teste sau prin analiza apei indentifici ca duritatea apei s-a schimbat, aceasta nu este de la efectul aparatului anticalcar Scalewatcher ci mult mai probabil de la perioada de timp dintre cele doua analize de apa (sursa de apa nu are in permanenta exact aceeasi duritate), sau de la testele de apa care nu au o precizie de 100%. Intotdeauna exista o anumita marja de eroare a  testelor pentru duritatea apei si chiar a analizei de apa efectuata intru-un laborator acreditat.

Cum functioneaza totusi un aparat electronic anticalcar Scalewatcher?

Aceasta tehnologie este compusa dintr-o unitate electronica ce transmite un semnal catre un cablu ce este bobinat pe o conducta de apa.

Explicatii functionare aparat anticalcar

 

Apa netratata, inainte de bobina (firul electric infasurat pe conducta) formeaza depuneri pentru ca mineralele contin polaritati negative si pozitive. Deoarece conductele sunt incarcate cu polaritate negativa, atrage mineralele incarcate pozitiv si astfel de creaza depuneri.

Apa tratata electronic – apa ce trece prin bobina instalata pe conducta, formeaza manunchiuri de cristale ce sunt dominant incarcate negativ. Deoarece si conductele sunt incarcate tot cu polaritate negativa, aceste cristale formate sunt respinse de catre conducte si plutesc in apa fara sa mai adere la suprafete. Pe de alta parte, depunerile de calcar sunt dizolvate de cabonul dioxid (CO2) format ca rezultat la cristalelor (cristalizarii), fiind indepartate de pe conducte, pas cu pas. Aceste cristale sunt suspendate in apa (plutesc) si pot fi purjate impreuna cu apa (ajung la canalizare prin utilizarea apei).

Acest tip de tratare are doua avantaje:

Previne imediat depunerile in instalatii;
Pas cu pas curata depunerile din instalatii.

Aparatele electronice anticalcar rezolva urmatoarele probleme si in apa de proces:

Dizolva depunerile de minerale din instalatii, inclusiv depunerile de silicat;
Rugina – indeparteaza si inlocuieste rugina cu un strat subtire numit MAGNETITA.

Magnetita – este un mineral format din oxid de fier negru, Fe3O4, cu proprietati magnetice. Este un metal utilizat la fabricarea de otel, cuie, echipamente pentru bucatarie, scule, poduri, diferite constructii, se utilizeaza in industria auto, cai ferate etc.

Murdarie – reduce biofilmul, deci se reduc si bacteriile;
Alge – reducerea algelor.

Este tehnologia de tratare anticalcar Scalewatcher testata si acreditata?

Da, de Universitatea Portsmouth. Rezultatul testului in conditii reale de lucru, este urmatorul: Scalewatcher are unUniversitatea Postmouth randament excelent impotriva apei dure. Pentru a vedea reportul, click pe: Raport testare Universitatea Portsmouth.

Ce trebuie sa ai in vedere pentru ca rezultatele anticalcar sa fie cele mai bune si sa nu mai ajungi la curatarea chimica a centralei termice?

Alegerea corecta a aparatului dar si conditiile de instalare sunt esentiale pentru succes pentru a nu mai ajuge la curatarea chimica a centralei termice.

Cu privire la conditiile de instalare trebuie sa ai invedere:

  • aparatul Scalewatcher sa nu fie instalat la o distanta mai mica de 3 m de centrala termica;
  • dupa aparatul Scalewatcher sa nu mai exista instalat niciun filtru. Orice filtru ar trebui instlat inainte de Scalewacher. Deci intre aparatul anticalcar Scalewatcher si centrala termica sa nu existe nimic altceva instalat, doar conducta de apa;
  • bobina aparatului Scalewatcher sa nu fie mai aproape de 20 cm, de orice obiect metalic greu, precum pompa, hidrofor, motor.
  • Ai nevoie de aproximativ 25 cm de teava dreapta. Aproximativ 15 cm pentru bobina si 5 cm stanga si dreapta liberi, fata de bobina.

PS: odata cu achizitia aparatului Scalewatcher, vei primi instructiuni clare pentru instalare.

Daca indeplinesti conditiile de mai sus, succesul este garatat si ai scapat de curatarea chimica a centralei termice.

Mai jos, aparatele noastre anticalcar Scalewatcher, pentru utilizare casnica. Pentru alte aplicatii comerciale, industriale sau civile (cladiri mari de birouri sau rezidentiale), va sugeram sa ne contactati: Contact

Pentru vile mari si apa cu duritate mare. Se poate instala pe conducte de pana la 40 mm diametru.

DISPOZITIV ELECTRONIC ANTICALCAR SCALEWATCHER 4 STAR

Pentru case si apartamente medii, cu duritate medie. Se poate instala pe conducte de pana la 28 mm diametru.

DISPOZITIV ELECTRONIC ANTICALCAR SCALEWATCHER 3 STAR

Pentru case si apartamente mici, cu duritate medie. Se poate instala pe conducte de pana la 22 mm diametru.

DISPOZITIV ELECTRONIC ANTICALCAR SCALEWATCHER SW NANO

Ce spun clientii nostri despre utilizarea aparatelor anticalcar Scalewatcher:

Ce spun clientii despre noi prin intermediul recenziilor google/azura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *